Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 9.8.2010 11:12:28
|
|
|
|
Taddy78
|
Pregleda se mu vid, sluh, zmeri se teža in velikost. Potem pa gre še k psihologu, kjer izpolniš vprašalnik, na pregledu pa ga sprašuje kdo kaj dela, če ima še plenico, dudo, zlagati mora kocke...
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 9.8.2010 18:41:20
|
|
|
|
Najaa
|
Tako nekako ja. Nič hujšega. Pa kri in vodo mora dat. BTW a je kej narobe, če ne gre h psihologu?
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 9.8.2010 21:55:02
|
|
|
|
krtek 1
|
Zakaj pa ne bi šel k psihologu?
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 9.8.2010 22:38:33
|
|
|
|
ledenaa
|
Mi nimamo nobenega psihologa.In četudi bi ga imeli tamali ne bi šel
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 11:15:27
|
|
|
|
Najaa
|
Nismo šli, ker smo zamudili in sem pozabila prenaročit. Zdej pa ne vem al sploh naj.
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 11:24:56
|
|
|
|
nina166
|
Mi pa nismo bli pri nobenem psihologu...nam nihče ni rekel, da bi mogli it.
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 12:10:14
|
|
|
|
petea
|
Lahko da imajo različni ZD različne prakse. Pri nas sistematski obsega še obisk zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 12:37:52
|
|
|
|
liliana
|
Ta pregled pri psihologu ni obvezen, prav tako kot večina sistematskih pregledov ni obveznih......gre pa za pravico, ki izhaja iz zdravstvenega zavarovanja otroka......in se ugotavlja, ali otrok preveč odstopa od normalnega psihičnega razvoja...... Pri nas pediater opozori na sistematskem pregledu pri treh letih, da se gre še na pregled k psihologu.....in psiholog potem pošlje vabilo na dom kdaj je potrebno priti.....prav tako pediater opozori, da je potrebno iti k zobozdravniku, če še kdo ni bil.....
< Sporočilo je popravil liliana -- 10.8.2010 12:40:23 >
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 13:27:39
|
|
|
|
Taddy78
|
Jaz sploh nisem vprašala če je obvezen ali ne...sicer pa ne vem kaj je lahko narobe če gre. Glede na to, da ga vpraša kaj leti po nebu, kdo laja in mora po pravilnem zaporedju zložit kocke, ni to res noben bav-bav. Mi bi edino morali čez pol leta nazaj, ker je še čez dan imel pleničko (seveda nismo šli), drugače pa še vpraša če je v družini vse OK, če je izpostavljen kakemu stresu...
|
|
|
|
RE: posvetovalnica pri treh letih 10.8.2010 21:47:25
|
|
|
|
biga
|
Mojemu sinu so poleg sluha, vida, teže, velikosti preverili še par spretnosti, npr. skok čez vrvico na tleh, ne da bi se je dotaknil, par stvari za risat, sestra ga je spraševala to in ono, o vrtcu, kaj delajo, kaj jedo, iz česa pijejo ipd., če se sam oblači in slači, cel kup vprašanj in mi potem povedala, na kateri stoopnji razvoja naj bi bil. Potem sva imela še odvzem krvi in urina ter psihologa in logopeda. Vse to v Krškem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?