Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 7:06:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark dveletno sončico Fantek je...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.8.2010 7:17:45 >
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 7:51:54
|
|
|
|
krtačka
|
V bistvu nič neverjetnega, samo nepotrebno drilanje malega otroka. Moje mnenje
|
|
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 8:44:42
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
se podpišem pod krtačko
|
|
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 11:49:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtačka V bistvu nič neverjetnega, samo nepotrebno drilanje malega otroka. Moje mnenje meni se to zdi grozno... bogi otrok
|
|
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 12:20:33
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: krtačka V bistvu nič neverjetnega, samo nepotrebno drilanje malega otroka. Moje mnenje meni se to zdi grozno... bogi otrok Meni se pa zdi, da pretiravate - a res mislite, da so otroka prisilili v to? Da bi se tako majhen otrok sploh hotel učiti pod prisilo? In da ni možno, da je sam po sebi zelo znatiželjen?
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 12:43:09
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
zmajaz; znano dejstvo je, da se otrok do dopolnjenega šestega leta uči podzavestno po tem letu pa že zavestno......
|
|
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 12:45:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni se to ne zdi nic groznega, in niti nic neverjetnega.... malega otrocka lahko naucis po mojem svega i svasta na pamet. jst bom nino ucila namest ringa ringa raja, biba leze in miska kasko kuhala..... vse predsednike in ministre od ustanovitve slovenije naprej! ma , bo razturala
|
|
RE: dveletnica bolj pametna kot jaz :))) 6.8.2010 12:49:44
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek zmajaz; znano dejstvo je, da se otrok do dopolnjenega šestega leta uči podzavestno po tem letu pa že zavestno...... To že, ampak če ga nekaj ne zanima, se ne bo - kolikokrat otroku rečeš, da naj ponovi kako besedo, ko se še uči govoriti, pa če ne pri volji niti slučajno ne bo, drugič bo pa ponavljal za tabo, ko mu sploh ne rečeš. In kaj zdaj ta bogi otrok ta grozno trpi, če se je naučil glavna mesta držav? To lahko - po mojem čisto laičnem mnenju - samo koristi njegovemu spominu in razvoju možganov.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 6.8.2010 12:51:09 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?