Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 5.8.2010 14:25:44
|
|
|
|
morje10
|
Ja, obstaja prekvalifikacija, toda je kar nekaj izpitov - strokovni na področju glasbe, instrument, risanje (ne spomnem se točnih izrazov). Glede na to, da ti manjkajo 3 izpiti in diploma, ti ne priporočam. Če te zanima delo z majhnimi otroci, saj boš delala kot učiteljica na razredni stopnji, kjer niso ravno veliki. Če te pa zanima delo v vrtcu, bi bilo morda bolje se pozanimati, koliko izpitov bi morala narediti na pedagoški fakulteti za vzgojiteljico. Mislim, da se ti bolj to splača.
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 5.8.2010 15:22:42
|
|
|
|
brigitaa
|
Pedagoška smer ima podsmeri, imajo predšolska vzgoja, razredni pouk Torej če nimaš nmen končati študija, se lahko prekvalificiraš, vendar jaz vem za programe v Ljubljani.... Sploh pa še mal knjige pogledat pa bo končan študij in bo boljša plača
< Sporočilo je popravil brigitaa -- 5.8.2010 15:23:47 >
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 5.8.2010 17:03:18
|
|
|
|
matejchy
|
Sam 3 izpite še maš do konca, daj se potrudi pa končaj.
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 5.8.2010 17:38:13
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jaz tudi mislim, da se ti splača potruditi in zaključiti študij. Če te pa res tako zelo zanima za delo v vrtcu pa vprašaj kaj bi mogla naredit, da bi lahko bila dipl.vzgojiteljica. Jaz sem delala tečaj za prekvalifikacijo pomočnik vzgojitelja v Laškem.
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 5.8.2010 19:19:48
|
|
|
|
malajka84
|
Hvala za mnenja, vem ja da se bolj splača končati študij...ampak me vseeno zanima iz firbca.:) Hvala...mogoč ste me pa zdej spet dale v ono smer,,..da pa le mam najprej diplomo v roki pol pa delam dalje kar se m bo zdelo
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 6.8.2010 16:41:14
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: morje10 Ja, obstaja prekvalifikacija, toda je kar nekaj izpitov - strokovni na področju glasbe, instrument, risanje (ne spomnem se točnih izrazov). Glede na to, da ti manjkajo 3 izpiti in diploma, ti ne priporočam. Če te zanima delo z majhnimi otroci, saj boš delala kot učiteljica na razredni stopnji, kjer niso ravno veliki. Če te pa zanima delo v vrtcu, bi bilo morda bolje se pozanimati, koliko izpitov bi morala narediti na pedagoški fakulteti za vzgojiteljico. Mislim, da se ti bolj to splača. Jaz sem profesorica RP. Ko sem se zanimala pred leti na fakulteti, so rekli, da sem komot kot učiteljica lahko zaposlena tudi v vrtcu, obratno pa ne (razen kot druga učiteljica v prvem razredu). No, zdaj ko imam diplomo, pa sem brezposelna, pošiljam prošnje tudi v vrtec. In kaj mi pravijo? Da imam previsoko izobrazbo, da me ne morejo vzet. Raje vzamejo nekoga s 4. letno srednjo šolo, katerekoli smeri, kot mene, ki imam predagoško izobrazbo (na faksu smo jemali tudi razvoj mlajših od 6 let). Mogoče na fakulteti narediš še kak izpit (programa sta zelo podobna), nekaj ti jih priznajo, in diplomiraš kot vzgojiteljica predšolskih otrok. Potem ne boš samo pomočnica, ampak lahko tudi vzgojiteljica, kar se bo poznalo tudi pri plači.
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 6.8.2010 18:49:38
|
|
|
|
malajka84
|
tecnobica hvala za predlog, to se bom pa pozanimala na faksu kako je s tem, ker predmetnik je kar podoben, no pač RP smer traja leto dlje in ima, če mene vprašaš več zahtevnosti (pa ne zdej vzgojitelji zamerit), prav tak ma pa predšolska svoje predmete, hmm je za vprašat ja.:) Hvala za nasvet,...glede službe je pa res..težko dobit kaj, ker vidim par kolegic z Rp izobrazbo in na koncu delajo v trgovini za blagajno, ker učiteljic je preprosto preveč...očitno
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 11.8.2010 11:31:38
|
|
|
|
_clea_
|
Letos je prvič 1-letna prekvalifikaciija na Revirski ljudski univerzi v Trbovljah oz. Zagorju.
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 11.8.2010 11:32:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: _clea_ Letos je prvič 1-letna prekvalifikaciija na Revirski ljudski univerzi v Trbovljah oz. Zagorju. A ni več najbližje v Laškem??
|
|
|
|
RE: tečaj za pomočnico vzgojiteljice 17.8.2010 9:32:18
|
|
|
|
malajka84
|
hvala punce, se bom pozanimala o tem, Trbovlje bi bilo tako al tako super, tudi Lašk pa ni daleč...hvala za inf..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?