|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamica sama z dvema malima otročkoma:)
4.8.2010 21:00:54   
Katjusa
Punce mal me zanima kolk ste kej pogumne in s kolk starimi otročki ste se spustile čist čist same kampirat, če ste se sploh.... Meni se namreč ful, ampak res ful lušta morja in kampiranja, ker smo sredi rihtanja stanovanje in selitve pač nekako v 4 ne bo šlo in par dni že tuhtam a čem to samka izvest.... Otroka sta stara 4 in 1,5 let.  šli bi pa s šotorom nekam v Hrvaško istro. zanimajo me mal vaše izkušnje.... al pa če katera tud išče družbo pa gremo skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:)
4.8.2010 22:13:08   
skuštrana
Jaz sem bila junija sama s tremi ( 5 let, skoraj 3 ter 12 mesečnik) v kampu. Sicer v prikolici, tako da je bilo malo bolj komot. Je bilo pa kar ok, sem se pred tem psihično pripravila user posted image user posted image , edino malo sem pogrešala kakšno odraslo osebo, ko so tamali zvečer zaspali, da bi kaj počvekali... ( no, sem se pa skupaj z njimi ulegla in se enkrat po dolgem času naspalauser posted image )

Me pa spet čaka ena takšna pustolovščina po 15.8. Se zmeniva user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2010 22:28:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jaz sem bila junija sama s tremi ( 5 let, skoraj 3 ter 12 mesečnik) v kampu. Sicer v prikolici, tako da je bilo malo bolj komot. Je bilo pa kar ok, sem se pred tem psihično pripravila user posted image user posted image , edino malo sem pogrešala kakšno odraslo osebo, ko so tamali zvečer zaspali, da bi kaj počvekali... ( no, sem se pa skupaj z njimi ulegla in se enkrat po dolgem času naspalauser posted image )

Me pa spet čaka ena takšna pustolovščina po 15.8. Se zmeniva user posted image

ja lahko se zmenimo:) user posted image user posted image user posted image user posted image smo na veziuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še fino bi blo k bi otroc imel še več družbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2010 9:19:41   
livia
Edini problem, ki ga vidim je kako boš sama postavila šotor. NO, odvisno kakšnega imaš. Vse ostalo ni problem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2010 9:52:10   
Katjusa
Livia to sploh nisem pomisla... imam iglu mah pomoje bi šlo sej če bi blo treba kej prjet bi mi tavečji že mal prjel drgač šotor je postavljen pomoje v 15 minutah (ge še nismo nikol postavl sam mal raztegnal ko smo ga iz trgovine pripeljal...)
Skuštrana a ti greš s šotorom? kam pa imate namen it? me resno zanima tale družba:) bi lahko zvečer kako rekleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2010 14:25:59   
skuštrana
No, meni je bila ena velika enigma edino kakao bom hodila na wc. Ker same ne moreš pustit, vse tri s seboj peljat pa tudi ni ravno recept za uspešno sranje user posted image Kupili smo kemični wc, ki je ok za lulanje, pa za otroke, za ostalo sem se pa nekako znašla, še sama ne vem kako user posted image

Katjuša, mi imamo letos pavšal, tako da sem obsojena na Staro Baško. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2010 14:26:27   
Splišni
U, jaz ne bi upala it z dvema tako malima, pa da še nikoli prej šotora ne bi postavila.
Kaj pa elektrika pa to? A to vse obvladaš priključit? O.K., saj tukaj verjetno ni neke znanosti, samo vseeno je treba do recepcije, pa pol unega mojstra čakat, da pride omarico odklenit, potem obstaja nek prevodnik ali kaj je že, a to imaš? Pa da vse z avta ven zložiš, kar rabiš. To tudi sicer ni neka velika stvar. Če si sam ... Če pa se ti dva otroka dereta in vsak hoče svoje ... potem pa to naenkrat ni več enostavno ... No, tudi odvisno, kakšna otroka imaš. Kolikos ta zahtevna al kako bi rekla. Ma moj ne bi znal počakat niti sekunde, to bi skoz težil. Zato si tega res ne znam predstvaljat. Jaz ne bi upala.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2010 14:36:48   
Katjusa
Skuštrana mene tud najbolj zaradi wc-ja muči sploh, če me ponoč prtisne in jih ne morem s sabo jemat.... drgač sem že šla sama na wc z njima pa sem šla v tazadnjega pustila vrata odprta in ju imela na očehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam OK za lulanje k si hitro konecuser posted image user posted image user posted image user posted image
a imata na parceli še plac za šotor al kako ker, če sem čist na drugi strani kampa pol je vseen kam grem.....

Splišni user posted image user posted image user posted image user posted image šotor in elektrika ni nobene paniike v valkaneli si vse sam priključišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šotor tud zgleda čist enostaven 3 palice sem že veliko šotorov sama postavla sam tega pač še ne ampak vse je enkrat prvičuser posted image user posted image user posted image ..... sej ne grem prvič na kampiranje tako, da poznam kako se stvari streže.... hja otroka tiste 15 min do pol urce bi se že zamotla z igračkami al pa bi mal meni pomagala... vsaj upam, da bi:)
lani sem bila tud z eno iz foruma skupaj in sta bla 2 dojenčka in 3 letnik je blo super k sva ble 2 sem se lahko šla ornk stuširat in na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2010 14:50:42   
Katjusa
skuštrana a je ta stara baška tko na hribčku del kampa v gozdu del pa čist na soncu? enkrat sem bla na krku in smo se parkiral v nekem kampu mislim, da je blo ravno stara baška oz. tik pred njo al kako že.... tam nismo ostal niti dneva ker je bla ledena voda in šotor čist na soncu in smo se selil na juguser posted image user posted image user posted image user posted image (zadar)
tole je bil pa pogled na plažo:
user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2010 12:53:29   
skuštrana
Jap, to je to .-) user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2010 13:36:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jap, to je to .-) user posted image

pridemo:))))) a imate prikolo v senci in kej prostora za šotor, al pa v baldahinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2010 8:22:56   
Katjusa
evo sem našla eno sopotnico..... tako da v ponedeljek gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?