Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadba v celju za 2,5letnika 3.8.2010 16:07:04
|
|
|
|
aknela123
|
saj vem, spet boste pisale, da me tega ni vprašala, ampak ni kaj, prsti me srbijo in moram napisat. tvoj 2,5 letni otrok najbolj potrebuje tebe, pelji ga na sprehod na svež zrak, malo tekajta, potelovadita, bodi z njim vsaj to malo časa kolikor nam služba dopušča da smo s svojimi otroki. Šla sem iskat intervju z našo priznano psihologinjo, citiram: "Enkrat sem prejela vprašanje, katera interesna dejavnost je primerna za dveletnika. To me je pa res šokiralo. Takole majčken otrok mora biti s starši, malo večji otrok tudi s prijateljčki. Ljubezen do otroka je vzeti si čas zanj, da se imava dobro, da skupaj kaj počneva, da gradiva odnos. Morda res od tega ne bo imel kaj akademskega, se bo pa tega vedno spomnil." Evo, napisala sem, lahko začnete napadat.
|
|
|
|
RE: telovadba v celju za 2,5letnika 3.8.2010 16:51:47
|
|
|
|
suzanica
|
Točno, mene ne zanima tvoje mnenje ampak kje je v celju telovadba. Več ne bom komentirala. Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?