Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 11:34:04
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
tud mi imamo plinjsko peč vendar se ogenj pri nas ne vidi le ko odpreš vročo vodo je malo glasna vendar je v prostoru da se nesliši;)
|
|
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 11:51:37
|
|
|
|
digi
|
Hejči, midva sedaj v tem stanovanju imava elektriko, sem pa imela v mb v stanovanju plin in mi je bilo na začetku tud mal neprijetno, ker sem videla plamen tam v oni zadevi pa, ker se mi je zdelo, da ruži, čeprav sploh ni glasna ta plinska centralna, samo sem se privadla.... Brezveze paniko delat.... dandanes še avte na plin vozijo ap jih ni panika.... ;)
|
|
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 11:59:05
|
|
|
|
Kadija
|
Mi že leta grejemo na ta način pa do sedaj ni bilo nič narobe.Resda se malo čudno čuje, ko se vklopi se pa navadiš.No je pa razlika v tem, da je naša v kleti in je zato manj moteča. Nič bat, če je redno pregledana nima kaj bit. Na vse ostalo se boste pa navadili.:rozica:
|
|
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 13:24:31
|
|
|
|
kalimero
|
Imamo. Sicer v kleti, tako, da se ne sliši, ko se vklaplja, je pa to čisto nekaj normalnega. Nič bat!
|
|
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 13:49:40
|
|
|
|
JASNA D
|
Imamo in je ne menjam za nič drugega. Jasna
|
|
|
|
ima kdo plinsko peč-centralno 23.7.2005 17:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Po pravici povedano - veliko hujša groza me daje, ko pogledam na števec. :)- :)- :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?