|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročanje preko spleta
27.7.2010 15:05:40   
mamamajča
Mene pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem. našla sem namreč en voziček, ki bi ga res rada dobila, ampak ne vem.... Kako je dostava, koliko se sploh plača dostava?
In kvaliteta? kdo mi garantira, da je res vse tako, kot mora biti?

kupujete kaj na ta način? Nasvet, prosim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naročanje preko spleta
27.7.2010 15:09:03   
Katy78
Mi smo naročili avtosedež iz Nemčije in ni bilo nobenih težav.

Glede dostave same in plačila dostave oz. poštnine pa piše na spletni strani, kjer bi rada naročila. Mi smo imeli dostavo z DHL.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2010 23:15:29   
arruba
Midva sva naročila voziček iz Nemčije, potem pa kasneje še Familyfix, oboje na strani Kiddies24.de, vse je bilo OK, vključno z dostavo.

Brez panike, če kupuješ na bolj "znani" strani, ne verjamem, da bi si privoščili kako hudo blamažo, saj se to hitro razve, oni pa živijo od kupcev. 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2010 8:20:33   
lunka1
Mene pa zanima, od kod vse (s katerih strani) naročate? Hvala

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2010 8:46:15   
Urshy78
tudi jaz sem gledala en voziček preko neta. ampak se ga nisem upala kupiti kar tako na pamet.
sem šla potem v trgovino, kjer so imeli razstavljen isti model in sem si ga dobro ogledala, šele takrat sem se odločila za nakup, pa še to sem ga potem raje kupila v tej trgovini in ga sama odpeljala domov.
trgovina je bila seveda v Sloveniji, v tujini bi bilo to malo težje izvedljivo.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 28.7.2010 8:47:23 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2010 9:10:18   
mamamajča
ja, jaz sem gledala na bambinoworld. Ena mamica že ima tak voziček in mi je ravno včeraj napisala, da je super zadovoljna.

Jaz ga bom vzela, sicer ga bom pa pregledala takoj ob dostavi, ker tako tudi piše na njihovi spletni strani. Ker če je karkoli narobe, ga lahko na licu mesta zavrneš....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2010 9:18:39   
Urshy78
srečno pri nakupu, upam da bo voziček tak, kot si ga želiš  user posted image
jaz sem ga pa včeraj pripeljala domov, danes ga bom pa sestavila in malo sprobala, že komaj čakam user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?