|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napenjanje še enkrat mogoče...
23.7.2010 17:43:12   
legenda_m
...malo drugače. zanima me koliko časa so rabili vaši dojenčki da so predelali napenjanje zaradi nezrelosti prebavil? 3 mesece, več? manj. naš nadobudnež bo kmalu dopolnil 3 mesec pa se še vedno napenja. ja vem, lahko bo pa trajalo 3 mesece pa en dan. mogoče 2 ali 3. mogoče bo pa rabil 4 mesece. in ja vem, da niti 2 otroka nista enaka. v glavnem samo zanima me koliko časa je trajalo pri vas. in pa kdaj ste nehale uporabljati antiflat, sab simplex in podobne zadeve. hvala lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napenjanje še enkrat mogoče...
23.7.2010 18:12:25   
Katy78
Naš fantek krčev na srečo sploh ni imel. Je pa bil sosedov fantek zelo bogi, tja do 4. meseca so ga vse noči prenosili, podnevi niso sprejemali nobenih obiskov, razen domačih, ker se je nonstop samo jokal. user posted image  Kapljice so pa sprobali vse možne in ni nič pomagalo. Po 4. mesecu se je pa na hitro vse skupaj nehalo.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 18:30:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: napenjanje še enkrat mogoče...
25.7.2010 21:05:10   
soncnica 3
Naš taprvi jih je imel tudi že v porodnišnici /ja in vem kako to izgleda/ in so trajali nekje do 1 meseca, ob večerih po pol ure, tadrudi pa je star 1 mesec, jih ima od 15. dneva starosti, se pa začnejo že dopoldne, po jedi, včasih 5x na dan, včasih 2X, mu pa ful pomaga Kuminin sirup, ki ga damo v mleko /krči os občutno krajši/, prej s kapljicami sab simplex in vetrovnimi kapljicami - tudi po 20 minut, sedaj 1-2 minuti, praviloma ne več kot 10  minut. Pa se tudi jaz tolažim, da bodo mogoče kmalu minili, ker so pri prvem izzveneli po 1 mesecu.

Srečno vsem "sotrpinom" s krčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj čim prej minejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: napenjanje še enkrat mogoče...
25.7.2010 21:57:27   
MAŠKA
Pri prvi punci so trajali cca 3 tedne, pri drugi malo več kot 4 mesece.user posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: napenjanje še enkrat mogoče...
25.7.2010 22:15:56   
naja78
ojla.
no naš prvi: po končanem,dopolnjenem 3 mesecu,kot bi odrezalje nehalo ,pa se mi zdi da smo tud imeli koncentratuser posted image

drugi: ne preveč pa že od porodnišnice,jokal je mogoče tja do 1,5 meseca malo na dan,bolj zvečer,ko sem na dieti brez kml,jajc,pa so kar minili,tudi napenjanje.
sedaj pa vidim zopet preskok:je star 4 mesece,manjka mu 1 teden,pa je spet drugi,sploh nevem kdaj prdne,kaka,....user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?