|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test first sign
23.7.2010 7:59:10   
Anonimen
Pozdravljene!

2 dni nazaj sem naredila test fist sign iz DM-a, pa je bla po 10 min čist, čist bleda roza črtica. Na testu piše, da ga po 10 min ne odčitavamo?! OK, a to pomeni, da se potem ravno tako pokaže črtica ne glede na to, ali je nosečnost ali ne user posted image ?

Vseeno bom naredila še en test jutri, če user posted image  do takrat ne pride, ampak vseeno bi rada vedela zakaj gre. Hvala za vašo pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test first sign
23.7.2010 8:44:19   
lily32
Ja, približno tako, kot si sama napisala. Tisti rezultat ni veljaven. Če se črtica pojavi takoj, pomeni, da je test pozitivnen. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da se črtici izrišeta takoj in pravzaprav istočasno, če gre za nosečnost. V roku ene minute sta črtici že vidni.
Držim pesti, da bo jutri takoj močna črtica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2010 8:48:37   
Anonimen
Jaz sem delala ta test 2x v razmaku 3 dni in obakrat se mi je prikazala črtica šele po 10 min in to tako bleda. Po moje so teli testi ful slabi ker sem potem malo pobrskala po forumu in videla da nisem edina. No danes sem noseča 5 mesecev.... verjetno si tudi ti na dobri poti... user posted image

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2010 9:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem delala ta test 2x v razmaku 3 dni in obakrat se mi je prikazala črtica šele po 10 min in to tako bleda. Po moje so teli testi ful slabi ker sem potem malo pobrskala po forumu in videla da nisem edina. No danes sem noseča 5 mesecev.... verjetno si tudi ti na dobri poti... user posted image

Anonimna, naj se tvoje napisane besede pozlatijo user posted image user posted image  Čeprav mi je pa ful sumljivo, ker me je pa že včeraj malo zvijalo in danes malo zvijalo, kot pred user posted image , ampak jo k sreči še ni in upam, da tako tudi ostane.

Imamo pa doma že eno 3,5 letno bejbo in ko sem takrat delala test 1 dan izostanka M, je takoj pokazalo user posted image , zato sem sedaj v dilemi.

Hvala za oba odgovora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2010 9:58:41   
Anonimen
...aja, še to sem hotla napisat, da če hormona ni dovolj, zakaj se potem vseeno pokaže user posted image  po npr. 10 minutah...kako je to možno da se sploh obarva?!?! No to sem pri prvem vprašanju pozabila napisat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2010 11:53:25   
*x*y*z*

Anonimna, naj se tvoje napisane besede pozlatijo user posted image user posted image  Čeprav mi je pa ful sumljivo, ker me je pa že včeraj malo zvijalo in danes malo zvijalo, kot pred user posted image , ampak jo k sreči še ni in upam, da tako tudi ostane.

Imamo pa doma že eno 3,5 letno bejbo in ko sem takrat delala test 1 dan izostanka M, je takoj pokazalo user posted image , zato sem sedaj v dilemi.

Hvala za oba odgovora

Iz srca ti želim da bi bilo res, tudi mene je zvijalo kot pred m, samo me je malo časa, pa je nehalo, pa nazaj me je malo zvijalo.... po enem tednu pa sem šla po baby check, ki mi je pri prvem otroku pokazal takoj debelo črtico in mi je potem res pokazal močno, sem pa cel čas 'veela' da sem noseča kljub temu da je bila tista črtica tako bleda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2010 13:37:52   
_sanja_*
Prvič: FS sem delala na dan izostanka, pokazal je en veliki nič. Ponovila čez nekaj dni in evo, dve črtice, srednje močne. Sedaj imam doma 19m fantka.

Drugič: FS delala dva dni pred izostankom - senca od črtice, samo na svetlobi, ponovila na dan izostanka - šibka črtica, ampak je bila jasno vidna... Čez nekaj dni zakrvavela, ponovila test, nič od nič, niti sence črtice, niti na svetlobi, popolnoma nič, tako da si niti zmislit ne moreš.

Tretjič: FS delala skoraj 14 dni po izostanku, testna črta je bila močnejša od kontrolne, pojavila se je pa takoj, ko sem namočila v urin, v sekundi. Tako, da pričakujemouser posted image

Nimam pa pojma, kaj pomeni, če se pojavi po 10 min?user posted image

Navijam zate! user posted image

Jaz mislim, da mene ni nikoli nalagal. Da sem tudi v drugo bila noseča, ampak se je končalo že kar pri vgnezditvi, ker ko črte ni, si je nisem mogla niti zmislit.

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 23.7.2010 13:39:10 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2010 7:15:13   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes sem, ker ni bilo user posted image ,  naredila CB test in je po 15 sekundah pokazal user posted image . Sicer me še malo zvija, ampak pomojem testu lahko verjamem.

Hvala za vaše odgovore!

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2010 8:12:41   
Anonimen
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2010 8:27:07   
anity_1
Oo, super, mislim, da lahko kar verjameš user posted image user posted image Čestitke, srečka nosečka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2010 15:33:53   
_sanja_*
Seveda lahko verjameš! Čestitam!

Zdaj pa pridi k marčicamuser posted image  ( Ali pa si že aprilčica?)

Srečno!user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2010 16:04:59   
smeška83
Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image Sem zelo zelo zelo vesela zateuser posted image
Moj FS duo je danes pokazal samo eno črtico in glede na to, da bi pri 16dpo že moral kaj dat od sebe, čakam da se user posted image končno prikaže (upam, da sama od sebe, ker sem že 52 dan po zadnji M) in gremo v novo rundo...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?