Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 21.7.2010 22:17:22
|
|
|
|
naty09
|
Vidim, da ni tema interesantna :) Katere knjige pa kej prebirate o teh stvareh?
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 22.7.2010 19:08:56
|
|
|
|
T3JK4
|
Pozdravljena naty09. O tej knjigi je bilo že kar nekaj napisanega... Zdaj pa se res ne spomnim, če sem vse to prebrala na tem forumu. Jaz tudi imam knjigo. Res je stara (sploh nisem vedela, da obstajajo ponatisi - naša knjižnica jo je dala v odpis, pa sem ravno takrat hodila okoli ), ampak so stvari dobro napisane. Sploh za nas, ko nas mame niso o teh metodah nič naučile oz. so rekle, da je vsak izcedek že vnetje (bila pa ovulacijska sluz ). Skratka, lahko le pohvalim to knjigo. Meni je zelo pomagala, da sem lahko svoji G predstavila svojo temperaturne krivulje in odsotnost O. Kako si pa ti zadovoljna s knjigo?
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 23.7.2010 23:08:13
|
|
|
|
naty09
|
Hojla. Ja, hvala za komentarček na temo :) Lej, knjigo sem šele sedaj dobila - prej nisem vedela za njo. Ker sem imela službene obveznosti je do sedaj še nisem prejela v roke. Ker napovedujejo deževen vikend, jo bom gotovo :) Bi jo rada preštudirala da vidim kaj v njej piše. Morda predlagaš še kakšno dobro knjigo?
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 25.7.2010 16:01:32
|
|
|
|
smeška83
|
Sicer sva s stricem googlom že skoraj doktorat naredila iz BT, a mogoče mi pa vseeno kaj prav pride Si jo grem tudi jaz sposodit v knjižnico
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 25.7.2010 22:50:12
|
|
|
|
naty09
|
Srečka, upam, da ti bo pomagala, pa da dobiš odgovore šena kakšna vprašanja :)
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 25.7.2010 22:50:32
|
|
|
|
naty09
|
Ups ne srečka ampak smeška :)
|
|
|
|
RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO 28.7.2010 19:06:25
|
|
|
|
smeška83
|
Sem si jo sposodla in se mi zdi ful koristna, tako da hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?