Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 15.7.2010 21:39:21
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem ga kak mesec nazaj kupila v Baby centru. Malo pokliči naokrog, če ga še imajo.
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 15.7.2010 22:05:59
|
|
|
|
emma83
|
Pri nas se ga ne dobi. Jaz sem ga naročila iz Nemčije.
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 15.7.2010 22:58:41
|
|
|
|
Binny
|
meni so v Baby centru Rudnik dobavili adapterje
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 16.7.2010 12:45:49
|
|
|
|
bejbi
|
Binny, te lahko vprašam kdaj so ti jih dobavili, ker meni so v celjskem BC rekli, da jih ne bo več mogoče dobiti (kakšne 3 tedne nazaj). Emma83, kje si jih pa naročila? Imaš kakšen link?
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 18.7.2010 13:19:52
|
|
|
|
Binny
|
Ja je pa že 5 mesecev nazaj. Sem pa takrat spraševala tudi v BC btc lj, pa so rekli da ni možno dobiti. No na rudniku-lj pa so mi ga naročili in sem nekaj časa čakala, da so dobavili.
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 18.7.2010 13:58:43
|
|
|
|
emma83
|
Jaz sem naročila na nemškem amazonu z dostavo v Avstrijo, ker me je prišlo ceneje. Tukaj dostavljajo v Slovenijo, pa poskusi.
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 19.7.2010 15:23:44
|
|
|
|
bejbi
|
Obema hvala za informacije!
|
|
|
|
RE: adapter za voziček BW moon 13.10.2010 17:05:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih imam, pa sem šele zdaj videla tole temo Jih nisem nikoli uporabila, so pa za lupinico Maxi Cosi - na škatli je še cena napisana... Jih še potrebuješ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?