Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:19:19
|
|
|
|
ledenaa
|
Kupili smo debelo peno.Vzglavje smo dvignili tako da smo spodaj dekico dali.preporsto in najbolj poceni.Itak sta pa po večini spala z nama,tako da sta spala na ortopedskem vzglavniku
|
|
|
|
RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:40:47
|
|
|
|
smokyhawk
|
v zibki sem imela debelo peno,moja mami mi je kr iz une debele pene ko je na ležalniku,dol vzela(ko je mela viška),premerila in sem jo dala v zibelko....pri 2 mescih sem ga pa dala v kinderped spat in že skoraj 2 meseca tam sladko panča,je pa tam otroški jogi,kateri pa, nevem.pač-en jogi.ni nevem kake znamke.sem kupla rabljen kinderped preko bolhe in sem dobila zraven še neodprt jogi aja,mam pa kr navadno varuško,ker nisem imela nobenga problema z malčku in si nisem tistga kupovala-bi me prevč iz tira vrglo ker je hudič zelo občutljiv.ampak kokr za koga,enim paše,meni pač ne. aja,angelcare pa stane tle v sloveniji okol 160€,ampak ga imaš na bolhi že okoli 90€ naprej,na e-bayu pa jih ma tudi cenej.pa sej vsepovsod je cenej kot pa v sloveniji. aja,pa vzglavje sem dvignila po potrebi,odvisno od podiranja kupčkov sem pa naredla tako kot predhodnica,brisačo zložla pa dala vspodi-hitro in zastonj! drži se načela MANJ JE VEČ!
|
|
|
|
RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:56:28
|
|
|
|
urshak
|
Eni pravijo, da daj kar kakšno knjigo pod jogi, tam, kjer ima glavo, pa dobiš naklon.
|
|
|
|
RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 16:02:24
|
|
|
|
tassika
|
V zibki imela peno, kupila v BC, vzglavje dvignila z brisačami. V posteljici imamo jogi, navaden z vzmetmi, ker je trši in bolj vzdržljiv kot pene. Mene na peni boli hrbet in mala lepo spi nanjem, če pridemo kam, kjer je bolj mehko imamo vedno težave s spanjem. AC nisem kupovala, ker so rekli, da je to bolj za nedonošenčke, ki imajo kake težave, no naša je nedonošena pa gga nismo imeli.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?