|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtomobili za velike druzine
12.7.2010 17:15:33   
j6
Zivjo mene pa zanima, kaksne avtomobile vozite mamice ki imate pet ali več otrok. Mi namreč pričakujemo petega in verjetno bo moral biti kar kombi. Prosim mnenja in izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtomobili za velike druzine
12.7.2010 17:38:30   
anckabancka
Mi dobimo v kratkem 4.otroka pa bomo imeli še naprej enoprostorca - 1 sedež v prtljažniku. Vendar moramo zdaj nujno nabavit steršne nosilce in kufr za na avto. Tudi pri petem, bi imeli verjetno enak avto. Drugače pa poznam družine, ki si pri več otrokih omislijo kar kombi. Kakšen WW transporter ali Opel vivaro...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2010 17:53:20   
j6
A  ni pr enoprostocih tako, da če daš dodaten sedež, ni skoraj nič pritljažnika. Edino mislim da so sharani malo večji, ne vem.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2010 19:27:03   
Isabellabina
Pri nas imamo Peugeota 807 in je super.,tud dovolj prostora če damo vse sedeže noter.....saj ko kam gremo vsi jih itak mormo datuser posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2010 21:46:59   
melanija
Mi imamo 4 otroke, peti je v planu, že sedaj vozim Renaul Trafic, ga ne zamenjam za noben drug avto. Dovolj prostora, tudi ko so vsi sedeži not. Še vedno lahko vse spravimo noter brez omejitev in omejevanja kaj vzeti in kaj ne.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2010 22:21:13   
urška
prijateljica ima 5 otrk. imajo pa S-maxa. so ga imeli že, ko sta imela "samo" 4 otročkeuser posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2010 7:51:24   
Bonnie_RR
Js sem enkrat dobila za nadomestni avto grand espacea in sem se v njem kar fajn počutila. user posted image Je bilo fulllll prostora...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2010 7:56:35   
Anonimen
Mazda 5 za vas potem ni ... je sicer registrirana za 7 oseb, samo v 2. vrsti je srednji sedež bol za okras, če pa še zadnja dva dvigneš pa ni skoraj nič prtljažnika ... je pa idealen za 4 člansko družino.
Prijatelji, ki imajo 4 otroke imajo pa Avensis Versota in so zelo zadovoljni, ker so v 2. vrsti vsi trije sedeži dovolj široki in če sta sedža v 3. vrsti dvignjena ima še vedno povsem zgleden prtljažnik zadaj.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2010 7:57:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: melanija
Mi imamo 4 otroke, peti je v planu, že sedaj vozim Renaul Trafic, ga ne zamenjam za noben drug avto. Dovolj prostora, tudi ko so vsi sedeži not. Še vedno lahko vse spravimo noter brez omejitev in omejevanja kaj vzeti in kaj ne.

Ko enkrat vidiš, kakšen luksuz je kombi, ne zamenjaš več user posted image Poleg vseh navedenih prednosti, je tudi udobnejši in mene nikoli ne boli križ. Prej me je po daljši vožnji v vsakem klasičnem osebnem avtu križ po nekajurni vožnji tako pekel, da se mi je rolalo... Pa meni je lažje voziti kombi kot os. avto, imaš več pregleda na cestišče med vožnjo.
No, mi imamo Opel Vivaro, Traficovega brata dvojčka user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2010 11:00:54   
vaney
Mi imamo Scenica, ni ga čez udobje in preglednost, pa prostora ima tudi dostuser posted image Pred dnevi smo se vrnili iz enotedenskega dopusta na morju z dvema majhnima otrokoma...imeli sabo 2 vozička, prenosno posteljico z jogijem, velik kovček, študentski ruzak, 3 navadne ruzake, hladilno torbo, kozmetični kovček, igrače za starejšega, blazine, bazenček, nekaj vrečk ala Špar, pa je šlo vse brez problema v prtljažnik in še polica je ostala goruser posted image  Aja, smo pa ven vzeli srednji zadnji sedež in precej pridobili na prostoruuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2010 11:16:59   
country
Jaz imam sicer tri otroke, ampak sva z mojim vseeno gledala tudi večje variante - trenutno imamo škodo octavio karavana in fabio. No, ugotovila sva, da je kombi 1. cenejši (!) od enoprostorca in 2. imaš tudi prostor za prtljago in vse otroke hkrati. Tako da bi pri nas v primeru večih otrok lepo nabavili kombi.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2010 11:42:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Mi imamo Scenica, ni ga čez udobje in preglednost, pa prostora ima tudi dostuser posted image Pred dnevi smo se vrnili iz enotedenskega dopusta na morju z dvema majhnima otrokoma...imeli sabo 2 vozička, prenosno posteljico z jogijem, velik kovček, študentski ruzak, 3 navadne ruzake, hladilno torbo, kozmetični kovček, igrače za starejšega, blazine, bazenček, nekaj vrečk ala Špar, pa je šlo vse brez problema v prtljažnik in še polica je ostala goruser posted image  Aja, smo pa ven vzeli srednji zadnji sedež in precej pridobili na prostoruuser posted image

In kam bi v tvojem primeru dali še 3 otroke in njihovo partljago?

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2010 12:54:35   
neanja duo
Ko enkrat vidiš, kakšen luksuz je kombi, ne zamenjaš več user posted image Poleg vseh navedenih prednosti, je tudi udobnejši in mene nikoli ne boli križ. Prej me je po daljši vožnji v vsakem klasičnem osebnem avtu križ po nekajurni vožnji tako pekel, da se mi je rolalo... Pa meni je lažje voziti kombi kot os. avto, imaš več pregleda na cestišče med vožnjo.
No, mi imamo Opel Vivaro, Traficovega brata dvojčka user posted image

se podpišem......imamo pa 3 otročkeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2010 13:06:16   
vaney
ups, sem spregledala, da govorite o 5 otrocih...no, če bi imela 3, pač ne bi zadnjega sedeža jemala ven in bi bil prtlajžnik precej bolj poln, za več pa...grand Scenic in trugo na streho, ali pa prikolico zraven, če ne pa kombi...jao, se nisem nikoli niti ukvarjala z mislijo o več kot 3 otrocih, tako da nimam preveč pojma o tem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2010 14:08:39   
j6
Hvala za informacije,  se pa zelo strinjam s teboj neanja duo,da ga cez prostornost ni. Se tudi mi zelo nagibamo k oplu vivaro,ki je cenovno kar sprejemljiv.user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2010 21:55:32   
skuštrana
Kombi, definitivno.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?