|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aktiven teden
21.7.2005 10:44:52   
IrenaO.
Samo, da vam povem, da imam po izračunu od danes naprej do naslednjega četrtka tiste najbolj plodne dneve, držite pesti, jaz pa že danes popoldne stopim z mojim v akcijo:)...Ja prejšni mesec nama ni uspela,mogoče pa ta mesec, no lep dan in tudi vam vsem skupaj želim uspšene mesec:):sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aktiven teden
21.7.2005 11:36:34   
Lili2
Vso srečo, držim pesti za vaju!!!!
:sloncek::bravo::rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aktiven teden
21.7.2005 11:37:21   
tinkamiška
:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aktiven teden
21.7.2005 11:44:01   
Anonimen
Bomo držale pestke, vidva pa v akcijo in noge potem v luft!:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu IrenaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aktiven teden
21.7.2005 12:04:40   
dolenjka
AKCIJA :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!
Po opravljeni nalogi pa noge v luft pa za luster prvezat, bi reku moj!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aktiven teden
21.7.2005 13:02:59   
IrenaO.
Hvala punce:bravo:...bom delala rekorde koliko časa lahko držim noge v luft, ampak ta način naj bi res držal, kajti moja mami je imeli pri meni težave, ko je hotela zanositi in ko ji je dohtar svetoval, da naj proba s to varijanto je takoj že drugi mesec zanosila in verjamem v to, kajti s tem samo odpreš še hitrjšo pot borcem,he,he,lep dan:):sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Aktiven teden
21.7.2005 13:18:45   
Nyah*
Nekaj more biti na tem, ker sva nekaj zadnjih mesecev tudi midva to prakticirala, po pouster pod rit tlacila:)-:)-:)-, pa je ratalo :bravo::bravo::bravo:.

Kar poskusat, gremoooooooo, akcijaaaaaaaa,
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

Da te ta teden ne vidimo vec po RR-ju skakat!
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Aktiven teden
21.7.2005 14:11:55   
IrenaO.
:))))))))))))))))

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!