|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:30:27   
urla
Zdravo punce!
No pa je dopust pri koncu. Bili smo na Pagu in naš :duda: je užival kar se da. Me je pa razjezilo naslednje:
v agenciji smo plačali aranžma v hotelu in za otroke do 7. leta naj bi bilo brezplačno. Ko smo prišli v hotel, me noben hudič ni vprašal kaj bo moj otrok jedel (ni bilo samopostrežne večerje, ampak meniji). Ko sem naročila dodatno juho in krompir, so mi frajerji enostavno prinesli račun. Sem se najprej skregala z natakarjem, pa potem še v recepciji, pa so se vsi zgovarjali na agencijo (Sonček). Kaj naj naredim, ker bi prav rada enega pošteno napiz....
Otrok starosti 6 let poje skoraj toliko kot kateri odrasel, ali to pomeni, da naj se en od staršev odpove svoji hrani, da bo otrok sit?????

Mater sem jezna:grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:33:13   
soncece24
agencije itak vedno folk nap... enkrat sem šla z agencijo v hotel pa nikoli več. so ble porcije tak minimalne, da sva z :love: cel teden stradala, pa se enkrat tolko dnarja ko za hotel za hrano zunaj dala. rajši grem v kamp pa jem kaj čem, al pa v apartma.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:33:18   
baguSka
ja a nej bi bla tud hrana brezplačna al sam prebivanje?

drugač pa ja: na agencijo sonček se moraš prtožt!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:34:27   
soncece24
aja, prej pa se nisi pozanimala, kak je s hrano? al dobi svojo porcijo? če ne piše v aranžmaju, da dobi svojo porcijo, potem po moje ne moreš nič nardit. če pa ja, pa jih račune pod nos vrži, pa naj ti povrnejo keš.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 9:37:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:43:26   
clea
Takoj kliči na agencijo oz. kar napiši pisno pritožbo! (ponavadi imaš za pritožbo 8 dni časa,mora pa biti pisno in notri vse obrazloženo, kaj je bilo narobe)
Ne smeš se jim pustit,da te okol obrnejo,če je pisalo otrok do 7 leta zastonj je zastonj!
Srečno in LP.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:43:53   
viv_
Zato je pa najboljša varianta, če greš v hotel ali apartma, do si vse urediš sam. Pokličeš po telefonu in se zmeniš!

Sicer me pa preseneča, ker Sonček ponavadi vsi hvalijo...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:44:29   
Anonimen
Kamorkoli smo šli na dopust preko agencije še nikoli ni bila hrana za otroka všteta v penzjon:)
samo bivanje:zmeden2:
sliši se lepo ko ti rečejo za otroka brezplačno:(

Lep dan želim

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:49:59   
Pupica
urla kaj pa če pokličeš še na Varstvo potrošnikov?
Jaz osebno menim, da je to zavajanje potrošnikov.
Tudi jaz sem namreč dosedaj mislila, da je pač zastonj, ko tako promovirajo za otroka zastonj.
Tam ti bodo tudi najlepše razložili,kako in kaj.
Aja pa še kak droben tisk ob podpisu pogodbe ne pozabi spregledati.Ponavadi je tudi tu kaka caka.:(Žal.

A ste drugač vsaj dober imeli?;)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:51:11   
Anonimen
hmm..ponavad v drobnem textu piše da je brezplačno brez ležišča in hrane oz na dodatnem ležišču. šeenkrat preber pogodbo al pa prospekt predn se boš razburla do konca :)

lp, lara

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jezna za pop......
21.7.2005 9:51:37   
viv_
Pozorno preberi reklamo oz. aranžma - skoraj vedno napišejo odtrok do 7 leta BIVANJE brezplačno - jasno je, da gre za zavajanje, ampak s tem se zavarujejo in nič ne moreš.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jezna za pop......
21.7.2005 10:00:34   
Anonimen
Urla
sem preverila pri agenciji Relax
pri njih je tudi hrana zastonj :bravo:
svetujem ti,da se pozanimaš:)
Lp:sloncek:

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jezna za pop......
21.7.2005 10:53:12   
clea
Če piše brezplačno je to brezlačno!!!Najboljš,da se res obrneš na agencijo pa vprašaš kako je kaj s tem!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jezna za pop......
21.7.2005 10:58:33   
NinKa
Po mojem vedenju je otrok zastonj samo do 2 let v večini hotelov. Pomeni res zastonj. Do 7 leta pa je načeloma sam bivanje (= spanje pri starših v postelji zastonj). Hrana se pa doplača. Al pa imaš varianto 50 % off na otroka. Pol pa je hrana zajeta.

Jaz imam tut zlo slabe izkušnje z Relaxom od lani in od takrat naprej kličemo sami na morje in uredimo. Saj se da, pa še vprašaš vse na licu mesta. In od takrat naprej ni problemov.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jezna za pop......
21.7.2005 11:14:04   
urla
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Agencija nam bo povrnila vse stroške prehrana (hvala bogu, da sem shranila račune). So se mi zelo opravičevali, sem jih pa pošteno nadrla. So mi rekli, da do sedaj niso imeli nobenih problemov :zmeden: , baje.

Drugače pa bodo v kratkem slikice našega sončka, da ga vidite kako je užival.

Lep sončen pozdrav iz ljubljane vsem! :)-

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jezna za pop......
21.7.2005 11:15:13   
viv_
No evo, pa se je rešilo...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 11:17:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jezna za pop......
21.7.2005 11:35:44   
clea
No sam,da se je uredil:bravo:

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Jezna za pop......
21.7.2005 12:15:55   
ona78
Pozdravljena,
sama delam na agenciji, in zagotovo ima otrok do določene starosti (odvisno od destinacije, hotela, agencije...) osnovno storitev brezplačno, k temu se šteje tudi hrana v času bivanja v hotelu!!!
Zagotovo je bil tvoj otrok upravičen do teh obrokov brezplačno!!
Najboljše, da se obrneš na agencijo in zahtevaš od njih obrazložitev!! :grrr:

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?