Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 8.9.2010 16:48:41
|
|
|
|
skrzot
|
Živjo, tudi jaz sem doma z Jesenic oz. Koroške bele. Imam fantka Gaja in bi bila vesela, če bi kdaj šle na kavico... Čav
|
|
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 2.10.2010 12:08:57
|
|
|
|
innes4
|
joj, skrzot, a veš da sploh nisem šla gledat te teme, ker tolk časa ni blo nobenga odgovora... z veseljem bi se zmenila za kavico. Kolk pa je star tvoj sinček? Moj Tim je bil zdej 4mesece. papa
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 5.10.2010 10:50:30
|
|
|
|
Jada82
|
Jest sm sicer z Bleda, ampak greva s tamalo dostkrat na Jesenice v shopping, tko da gremo kamot na kakšno kavico
|
|
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 11.10.2010 23:07:35
|
|
|
|
branka81
|
Ojla,jz sm pa že mislila,da ni nobene mamice iz jesenic tle gor uh kok lepo,da sm vas našla.Sm mamica 7 mesečne Aline in sm iz podmežakle,šele eno leto sm gorenjka in bi bila zelo vesela kakšnega novega spoznanstva in sprehodov. lp
|
|
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 12.10.2010 8:06:48
|
|
|
|
baby blue
|
Oi Oi pozdravljene mamice iz Jesenic in okolice Jst sem iz okolice Jesenic, natančneje iz Jesenic in imam 13 mesec staro hčerkico... he he vidim da sem za zdej edina ki ima že enoletnico
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
|
RE: Jeseniške mamice in nosečke ;) 12.10.2010 12:43:02
|
|
|
|
innes4
|
no po treh mesecih je pa tema le "mal oživela" jest sem koj ZA kkšno vozičkanje pa kavico pa tko naprej, tko da super bom na zs poslala mojo številko, pa se slišimo in zmenmo,ok? res sm prov vesela, da je končno mal odziva, ker sm tut že mislla, da ni nobene jeseničanke na RR
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?