Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 5.7.2010 20:23:50
|
|
|
|
*alja*
|
Tuš Bruto plača 516,89 ( to j bilo februarja, mogoče je zdaj kaj več ker je osnovna plača se dvignola) + stimulacija za prisotnost 41,73 bruto + malica + potni stroški
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 9:24:50
|
|
|
|
darja.mark
|
Jaz ti lahko povem le okvirno...znanka dela v Mercatorju pa dobi okoli 600 eur ne vem pa a je to bruto al neto. Dela pa itak petke in svetke
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 19:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej človek kar težko verjame, da ni nikjer nobene prodajalke... Sem našla eno temo iz leta 2007 je v enem dnevu se našlo toliko uporabnikov, da so 2 strani spisali... Zdaj pa nikjer nobene?? Nisem zbirčna, ampak rada bi vedela v kakšnih cenovnih okvirjih se lahko pogovarjam, ko bom šla na razgovor P.S. Hvala za odgovore punci
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 20:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej človek kar težko verjame, da ni nikjer nobene prodajalke... Sem našla eno temo iz leta 2007 je v enem dnevu se našlo toliko uporabnikov, da so 2 strani spisali... Po moje danes ni bistveno drugače kot je bilo takrat....boljše ziher ni.
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 20:01:36
|
|
|
|
Klemy82
|
Saj je bolj ali manj povsod isto...za navadno prodajalko, ki dela petke in svetke, minimalc+potni stroški+malica+morebitna stimulacija... ni neke umetnosti.
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 20:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Problem je v tem, da je trenutno minimalc v SLO kar malo zamegljen, ker si firme prehod nanj lahko same regulirajo in postopno prehajajo na "novi" bruto minimalec. Zato pa sprašujem... Zanima me tudi okolje in vzdušje v "slovenskih" trgovskih podjetjih
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 6.7.2010 20:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
V DM, Lidlu, Hoferju majo boljše plače kot Tuš, Mercator, Špar
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 7.7.2010 18:26:30
|
|
|
|
carbene
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 V DM, Lidlu, Hoferju majo boljše plače kot Tuš, Mercator, Špar Ob tem da v Hofru očitno ne delaš ob nedeljah. Vsaj to opažam kot kupec (zaprta trgovina).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 0:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 10:40:31
|
|
|
|
Adelina
|
Nalin, mene pa nekaj zanima. Kako je delati v Hofru? Sem namreč brala, da ni za zdržat, ti pa si kolikor sem zasledila, že nekaj časa tam. Pa v katerem Hofru delaš, če ni skrivnost? So verjetno razlike tudi med samimi poslovalnicami.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 11:12:13
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala. Ja, sej bom verjetno sprobala, če bom seveda prišla v izbor, pa bom vidla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 11:15:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 11:15:52
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
tudi sama razmisljam, da bi šla vprasat v hoferja. nalin, pa delas na blagajni?
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 11:17:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 11:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Nalin hvala... Ravno sem spisala prošnjo v slovenskem in angleškem jeziku, ker tko zahtevajo v razpisih, tista njihova spletna prijava pa ne deluje No ampak nima veze... Jaz sicer živim v Šentvidu pri Stični vendar imam stalno bivališče v LJ. Sem prošnjo tudi tako spisala... Upam da bo kej iz tega... Hvala pa za vse info!!!
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 11:28:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hvala. samo se..... kaj pa tisto izobrazevanje? vem, da je bilo treba nekaj casa nazaj v Avstrijo na usposabljanje. to se velja?
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 18:35:48
|
|
|
|
emaa
|
To je pa po moje za poslovodje, ne za prodajalce.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 20:17:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 21:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nalin v oglasih povsod piše, da naj pošlješ prošnjo v slovenskem in v nemškem ali angleškem jeziku in na roko napisan življenjepis. No pa še vsa dokazila hočejo met... Zato se jaz do danes nisem prijavila... No danes sem oddala prošnjo in upam na najbolje... Koliko časa pa je trajalo, da si se zaposlila Nalin? Mislim od prošnje do zaposlitve?
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 21:36:32
|
|
|
|
Adelina
|
Živa25, v njihovem tiskanem prospektu pa piše, da pošlješ prošnjo v slovenskem ali nemškem jeziku z življenjepisom, fotografijo in spričevali.
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 21:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole citiram iz njihovega oglasa, ki je objavljen na spletni strani: "Kandidatke in kandidate, ki vas delovno mesto zanima, vabimo, da nam pošljete prošnjo v slovenščini in nemščini ali angleščini z ročno napisanim življenjepisom, fotografijo ter z vsemi zaključnimi spričevali in delovnimi dokazili. Zagotavljamo vam zaupno obdelavo prošenj." Jst sem tako poslala v slovenščini in angleščini. Nemško se mi pa ni dalo... Je že dolgo nisem uporabljala mi je malo zarustala
|
|
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 22:05:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni se pa sanja ne kje imam spricevala
|
|
RE: Plače v Mercatorju, Sparu, Leclercu,... 8.7.2010 22:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah!! Pa pošlji brez in upaj na najbolje... Sej pomoje ne pošljejo vsi spričeval. Jst sem poslala samo spričevalo, da sem naredila maturo... Ker drugih tudi jaz ta moment ne najdem...
|
|
|
oktoberdapealKatero ime bi izbrali za fantka?Max (
33%)
Alex (
26%)
Tinijan (
8%)
Leo (
20%)
Kris (
14%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!