naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka Ma ne vem, mi smo imeli s***je s spanjem pri prvem praktično od rojstva. Ko sem imela (če ne zaradi drugega, zaradi nove nosečnosti) vsega poln kufer, smo usekari "trda roka" varianto. Meni se je trgalo srce ko sem ga polsušala jokat ampak je v treh(!!!) dneh zaleglo. (je bil pa 14m star) Pač spal je v svoji sobici (če je bil rpi nama se je pogovarjal, plezal po postelji, smejal in rogovilil tako da to je najprej odpadlo), se zbudil in začel jokat. Eden od naju je šel k njemu, ga položil nazaj im mu rekel, da je zdaj nočka in da zdaj spimo. Potem sva šal ven. Se je drl tudi eno uro. Pač, vsake 5 minut nazaj in ista zgodba. Zdaj je nočka, zdaj se spančka, uleži se in zaspi. Čez pet minut pridem nazaj. Poudarek na tem, da ga nikoli nisva pustila jokat po pol ure ali kaj podobnega. Pač vsakih 5 minut sva hodila nazaj k njemu. In ko mu je potegnilo, da se pač ne mislimo igrat z njim sredi noči je pač spal. Edino to je zaleglo. No ampak kot je iz napisanega razvidno, sem rabila 14 mesecev, da mi je pisker odneslo in sem se zjezala. Prej nisem spala nikoli več kot dve uri in pol v kosu. Potem smo ukinili spanje pri nama, dojenje, uvedli striktno svojo sobico, rutino, vedno enako reakcijo na zbujanje in to je zaleglo. Je pa res, da bi verjetno rabila še več časa, če ne bi bila spet noseča... Mamice smo preveč popustljive! Jaz sem mislila, da bo kar umlr prvo noč, tako grozno se je drl, uh! se podpišem,čeprav nismo imeli nobenih problemov s spanjem HB. no mi smo sedaj pr ta drugem porajtal-3 mesce in pol,da bi se gospod rad nosil,rad uspaval,se je težko umiril zvečer,...in bla bla...,...ODNESLO MI JE PISKER!.!!!!!pa naj se še kdo smeje ....ja.....pr 3 mesecih,ja mi je.dovolj. nič več uspavanja,ga enostavno daš v svojo posteljico,ga božaš.pokriješ,če pač zja,......ZJA. se pa strinjam,zobki so problem,ko se otroc zbujajo in je to čist normalno.pač vstaneš in greš k njemu.se poslužiš žavb,maž,.....tudi naš je jedel do 16 meseca ponoč......pa je bilo mir. mislim,da je kar potrbno da ti dokapči,da je sedaj pa dovolj.ali bo mamica nardila kaj zase ali ne. bi pa še to dodala,da pač opažam,(imam tudi prijateljico),da blazno težko posluša če se ji otrok joka.ampak da ne bo pomote,govorim o joku,ki kažel na izsiljevanje.ko otrok drži pa čeprav je tini-mini,starše v šahu. tega pa ne priporočam ampak je treba rečt dost. mama in ne otrok. ah bomo vidli kolk bom pametna pr drugem.
|