|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj slabost?
20.7.2005 14:39:30   
soncicaT
Kdaj se začne slabost v nosečnosti? Meni v 5.tednu ni nič slabo...baje to ni fajn...baje "priporočajo" slabost...kolk je res?:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj slabost?
20.7.2005 14:42:46   
marty5
Ne vem, kaj priporočajo in kaj ne, lahko pa ti povem, da mi še v 9. tednu ni prav nič slabo. če ne bi bila tako neznansko utrujena, sploh ne bi vedela, da sem noseča.

Nekaj časa me je neslabost skrbela, zdaj pa sem le še hvaležna, da je nimam. Osebno dvomim, da "priporočajo" slabost - babje vraže so včasih kar smešne, ne? :)

želim ti lepo in zdravo :nosecka: - pa s čim manj slabosti ;)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj slabost?
20.7.2005 14:43:11   
Gordana-3
prvič slišim, da bi nekdo priporočal slabost. meni ni bilo slabo niti enkrat in mislim, da bi marsikatera zamenjala z mano, predvsem tiste, ki so po dva in več mesecev preživele ob wc školjki

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj slabost?
20.7.2005 14:45:25   
SaaS
Enim puncam ni v celi nosečnosti nič slabo. Meni prve tri mesece sploh ni bilo, v četrtem mesecu (nekje 13 teden) pa je prišla slabost. Nekaterim takrat že mine. Slabo mi je bilo cel dan, razen, ko sem ležala je bilo malo bolje. Po enem mesecu pa je minilo.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj slabost?
20.7.2005 14:49:21   
marty5
Evo, soncicaT, ker nisi prva, od katere to slišim, sem malček za hec in malček za res vprašala pušenjaka.

Bomo videli kaj bo rekel - pa bova obe še bolj brez skrbi ;)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj slabost?
20.7.2005 15:29:39   
sarazan
Jaz sem 11t noseca, pa mi niti en dan ni bilo slabo. Pa upam, da mi tudi ne bo.
Kot pravijo ostale, sem pa tudi jaz zaspana kar naprej. Bi clovek rekel, da imam spalno bolezen, ne pa nosecnost.:)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj slabost?
20.7.2005 15:32:58   
Jančika_
Men je postalo slabo, o sem bila noseča 7 tednov in en dan. Ne bom nikoli pozabila:(, ker mi je med prvim bruhanjem počila še žilica v nosu - mater, kakšna svinjarija je bila to:)-. Minilo me je pri 14 tednih, vmes je bilo pa za umret:((.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj slabost?
20.7.2005 16:09:43   
mucica1
meni tud se ni nič slabo, noseča 6t in 4d.

Hvala bogu!

Upam, da bo tako tudi naprej.

Lep pozdrav vsem, :muca:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj slabost?
20.7.2005 16:09:51   
Grascakinja
Ko (če) ti bo slabo, ne boš nič vesela, čeprav kdo to "priporoča"... kar je pa neumnost, lahko da ti ni celo nosečnost prav nič slabo! In če bo tako, se štej za zelo srečno! :rozica:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj slabost?
20.7.2005 16:20:22   
Maxica
Uf, nikar si ne želi tega. Meni je bilo tudi najbolj slabo od 7 tedna naprej, pa nekako tja do 10. Ampak v 7 sem tako bruhala po vsaki stvari, da v meni ni ostal niti požirek vode. In to je trajalo skoraj 5 dni, tako da sem morala na infuzijo v Postojnsko porodnišnico, kjer sem ostala 3 dni, sicer ne vem, kako bi bilo z :duda:. Tako da, če ti ni slabo, si nikar ne želi, da bi ti bilo.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj slabost?
21.7.2005 8:46:02   
pikica*
Lahko si vesela, da ti ni nič slabo. Meni so se slabosti začele nekje pri sedmih tednih in se kar stopnjevale. Tako sem nekaj tednov non stop bruhala. Popolnoma nič ni ostalo v meni. Pri 11. tednih pa se je situacija začela izboljševat, vendar mi je bilo še vedno slabo, samo malo manj intenzivno in brez bruhanja (no, raje recimo z občasnim bruhanjem). Sedaj, pri 14. tednih se situacija počasi normalizira. Danes se začuda počutim dobro in nič mi še ni bilo slabo:) Upam, da bo tako ostalo. Ti pa samo uživaj v nosečnosti in bodi resnično vesela, da se počutiš dobro.;)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj slabost?
22.7.2005 10:45:33   
marty5
Sem vprašala Pušenjaka glede "priporočljivosti" slabosti. Vprašala sem ga, če je dejansko kaj na tem ali se bo temu le nasmejal. Njegov odgovor?
:)

Tako, da brez skrbi - spadamo med srečnice ;)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?