|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cilest - 4 dni brez tabletk
30.6.2010 7:41:20   
Anonimen
Pozdravljene punce,
lepo prosim za vašo pomoč. Zadnje 4 dni sem pozabila vzet tabletke. Danes zvečer bi morala vzet zadnjo, potem pa 7 dni pavze in spet 21-dni tabletk...M še ni, noseča nisem, saj spolnih odnosov med tem časom ni bilo. Zanima me, kako naj nadaljujem s tabletkami!?? Problem je tudi, ker grem v začetku avgusta na morje in kot zakleto bom ravno takrat bolana. Prosim za vaše nasvete.
Hvala v naprej ter lep dan..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cilest - 4 dni brez tabletk
30.6.2010 8:47:32   
ronja
Mislim, da si s tabletkami lahko prestaviš m., kako pa ne vem, ker jih nikoli nisem jemala, je bila pa ravno o tem tema pred kratkim, pobrskaj po tem forumu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2010 9:17:41   
barni
LAhko ti povem iz prve roke, ker sem tudi sama tako zelo pozabljiva da je joj.

Če si jih pozabila, naredi sedaj pavzo. Tko kot da bi vse pojedla. Potem ap spet začni ponovno kot običajno naprej jemati. S tem da moraš vedeti, da je potem zaščita slabša in moraš bolj paziti.

M bo po mojem prišla v kratkem, vsaj pri meni je bilo vedno tako, ko sem 3 dni zaporedoma pozabila vzeti, se je 4. dan kljub  temu, da sem vzela tableto, vlilo.

Pušenjak mi je rekel, da je potem bolje nareidti pač 7 dni pavzo in potem spet kot običajno naprej jemati.

Prestavljala pa sem si M samo tako, da sem kar naprej jemala tablete in nisem nič pavze naredila. Ko pa sem prišla iz moraj ,sem nehala za 7 dni  in potem spet od začetka. Samo glee zaščite ne vem kolk je potem dobra.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2010 9:22:17   
vesna_b
pač ja, naredi sedaj pavzo, in po sedmih dnevih od začetka. tudi če jemlješ po dve škatlici skupaj, je zaščita še zmeraj ok.
jaz sem probala obe variante. ker mi osebno bolj odgovarja, da imam mal prej menstruacijo, kot pa po dveh mesecih (se mi manj paca)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2010 9:25:52   
ronja
Pušenjak mi je rekel, da je potem bolje nareidti pač 7 dni pavzo in potem spet kot običajno naprej jemati.

hehe, on pravi, da bi jih lahko kar non stop jemale, da so pavze samo zato, da se ženske počutijo normalno, ker imajo pač svojo krvavitev, ki si jo tok želijo...user posted image Ampak res je to rekel, poglej na forum, hehe.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2010 9:31:09   
barni
Ronja, o teh KT marsikaj ne vemo, tudi glede tega kolk delujejo in kako, pa je morda bolje tako. Smo navajene na 21 dni 7 dni pavza in potem spet.

Itak pa pri jemanju KT sploh ni M, je pač krvavitev in to je to. Ene je sploh nimajo v pavzi, ker jim KT to čist preprečijo. Žal ne meniuser posted image . Meni lije in lije....uh.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2010 9:35:34   
ronja
Ronja, o teh KT marsikaj ne vemo, tudi glede tega kolk delujejo in kako

ja, se strinjam. Mene je odvrnilo ravno to, kar vem o njihovem delovanju. Ne bi, hvala.

Ja, vem, da ni m., saj sem napisala krvavitev. samo res je to on tako rekel in večkrat napisal - njemu se zdi to vse vseeno, da samo kompliciramo, da nočemo non stop jemat kt. Ok, on je pač moški.user posted image jaz pa jih ne bom jemala, ker se mi ne zdijo ok.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2010 14:23:47   
Anonimen
barni zaščita seveda je.In je res,da ni potrebe delati premora

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2010 14:29:01   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene punce,
lepo prosim za vašo pomoč. Zadnje 4 dni sem pozabila vzet tabletke. Danes zvečer bi morala vzet zadnjo, potem pa 7 dni pavze in spet 21-dni tabletk...M še ni, noseča nisem, saj spolnih odnosov med tem časom ni bilo. Zanima me, kako naj nadaljujem s tabletkami!?? Problem je tudi, ker grem v začetku avgusta na morje in kot zakleto bom ravno takrat bolana. Prosim za vaše nasvete.
Hvala v naprej ter lep dan..

Glede prvega vprašanja ti ne znam svetovati, ker sem pa tja že pozabim kakšno tabletko, štirih pa še nikoli. user posted image

Glede prestavitve M (kar mimogrede ne pomeni, da si bolana user posted image ): ker vsaj 2 meseca prej vem, kdaj točno bom šla na morje, ponavadi 2 meseca zapored vzamem 2-3 tabletke več ali manj (odvisno pač kako bi morala dobiti M) ali pa naredim namesto 7 dni pavze 8 dni pavze pa je. V 15 letih odkar jemljem KT, sem si jo vedno tako prestavljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2010 21:03:37   
Greenie
Tudi, če boš sedaj naredila pavzo in potem nadaljevala s tabletami bo zaščita delovala (taka so navodila pri tabletkah Yarina).
Glede prestavitve bi pa jaz na tvojem mestu raje vzela pač 2 škatlici tablet skupaj, sama sem to prakticirala pogosto, ker nisem želela imeti menstre (tudii večkrat zapored) in je bilo vse ok. Vzela pa bi jih več zato, ker morje pomeni tudi drugo klimo in to ponavadi pospeši prihod tete.

Aja še to: tisto, da boš bolana je tudi meni user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?