Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klici iz čudne številke 22.6.2010 20:48:26
|
|
|
|
ema tiara
|
Morda še kdo ni dobil tega obvestila.... Živijo, Prav tako pazite na klic iz Avstrije +43 81 010 42 82 Morda niste vedeli, morda ste opozorilo že dobili – v vsakem primeru preberite - BOLJE DVAKRAT KOT NIKOLI! Že ustaljena praksa – zato pazite preden pride do problemov! Spoštovani uporabniki mobilnih telefonov! Dovolite, da vas opozorim na novo obliko kriminalnega dejanja, ki so se ga spomnili naši soevropski državljani. Potek nelegalnega početja gre tako: Uporabnik mobilnega telefona dobi v nekem trenutku na mobilnem telefonu neodgovorjeni klic. Do tega lahko pride tako, da telefon dejansko zazvoni, lahko pa tudi da ne. V glavnem uporabnik dobi neogovorjeni klic. Ko uporabnik mobilnega telefona pogleda številko klicatelja se le ta začne z +39..., +390..., +391..., + 392..., +393..., +394... in tako naprej. V dotičnem primeru, ki mi je zna je bila telefonska številka naslednja: +393193260045. V kolikor uporabnik ta neogovorjeni klic nemudoma izbriše, se je s tem dejanjem lepo zavaroval in storil pravilno stvar. V kolikor pa uporabnik mobilnega telefona pokliče nazaj na številko neodgovorjenega klica pa lahko postane žrtev prebrisancev. Namreč za klic na navedeno številko je lahko uporabnik mobilnega telefona ob vsaj 2.000 EUR, oz tudi več. Določene številke iz zgoraj navedenega seznama lahko povzročijo tudi to, da uporabnik mobilnega telefona, vzpostavljenega klica ne more prekiniti in so tako stroški enormni. Glede na dejstvo, da se število uporabnikov mobilnih telefonov, ki vračajo klice na številke kot so navedene zgoraj, iz dneva v dan veča, in da s tem uporabniki mobilnih telefonov spravijo sami sebe v finančne težave in tako postanejo žrtev nepridipravov, vas opozarjam, da na navedene številke ne odgovarjate, saj ste lahko v istem trenutku tudi sami žrtev že omenjenih nepridipravov oz. po domače povedano nategovalcev. Prav tako pa vas naprošam, da z vsebino tega elektronskega sporočila seznanite tudi svoje znance, prijatelje, kolege, sodelavce....!morda je to to...
|
|
RE: klici iz čudne številke 22.6.2010 21:03:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara Določene številke iz zgoraj navedenega seznama lahko povzročijo tudi to, da uporabnik mobilnega telefona, vzpostavljenega klica ne more prekiniti in so tako stroški enormni. Vzameš ven baterijo.
|
|
|
|
RE: klici iz čudne številke 22.6.2010 21:19:49
|
|
|
|
ema tiara
|
ja,če veš da ti bo naredilo stroške..jaz sem dobilo to sporočilo na mail od očeta,neko znanko so klicali...
|
|
RE: klici iz čudne številke 23.6.2010 8:46:05
|
|
|
|
krokos
|
Najučinkovitejša zaščita je, da ne kličete nazaj na neznane številke.
|
|
|
|
RE: klici iz čudne številke 23.6.2010 8:48:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz se niti javljam ne nanje, kaj šele, da bi jih nazaj klicala. Če me kdo nujno potrebuje, že ve, kje in kako me najde oz. prikliče, pa četudi s številke, ki je nimam shranjene.
|
|
|
|
RE: klici iz čudne številke 23.6.2010 9:23:35
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.zurnal24.si/slovenija/zakonodaja-sciti-klicatelja-151215/clanek teh 2000€ je čist za lase prvlečenih, razen če ne vračaš klica tko... 500x.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: klici iz čudne številke 23.6.2010 9:41:20
|
|
|
|
zmajaz
|
Ma jaz še na slovenske številke, ki jih nimam v imeniku, ne kličem nazaj - če me kdo rabi, bo že še 1x poklical, če ne me pa očitno ne rabi dovolj nujno. Da bi pa klicala tujo številko nazaj mi pa na kraj pameti ne bi prišlo.
|
|
RE: klici iz čudne številke 23.6.2010 11:39:07
|
|
|
|
krokos
|
Zmajaz - edino pametno. Tudi jaz na tel. številke iz tujine definitivno ne kličem nazaj, na neznane naše pa samo v primeru, če pričakujem kakšen klic (npr. kakšna trgovina,...).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?