|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje naj dobim rokavčke za enoletnika?
22.6.2010 7:06:56   
Čebelca10
Pozdravljeni!

Tisti, ki ste kupovali rokavčke ali pa jopič za enoletnika, kje ste ga kupili???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika?
22.6.2010 7:50:45   
jullie
...meni je ravno včeraj v Pikapolonici rekla, da ne obstajajo user posted image  ..sama sem sicer kupovala za dvoletnika, vendar je zelo suh..sicer je pa za enoletnika najboljši fredov obroč..

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2010 8:06:07   
Čebelca10
Fredov obroč že imamo ampak noče biti v njem...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2010 8:25:53   
ledenaa
http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=rokav%u010Dki&submit1=Najdi

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2010 8:34:50   
livia
Enoletnika si ne predstavljam v rokavčkih, ker ga ne bodo gor držali. Lahko pa probaš. Kupiti moraš največje možne rokavčke. Recimo za 6-12 let, ker ti držijo več kil nad vodo. Tu gre za obratno logiko.
Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Intexu v Ljubljani. Ene prej sem pa kar v Atlantisu kupila in našo 3 letnico držijo, za 2 letnico so pa malo premajhni.

Jaz bi kar vztrajala v fredovem obroču še kako leto, dve. Se ga bo že navadu.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2010 8:46:38   
Hijacinta
Naš tudi noče biti v Fredovem obroču in sem mu kupila rokavčke od 3-6 let, pa so ok. Ampak je bil več ali manj v mojem naročju, če sem ga pa dala stran od sebe sem pa skoz pazila da je bil nad vodo, ker ko pride kakšen val je zmeraj popil vodo. Ima pa 16 mesecev.

Si pa ne predstavljam da bi moral biti v obroču saj se dere kot žival ko ga zagleda in ni šans da bi bil notri, ker ga odriva stran od sebe in se mi je tako že dvakrat okoli obrnil. Tudi ko sva hodila na plavanje na dif ga niso silili ko so videli kakšne zganja. Tako da nekateri otroci se pač ne navadijo in nima smisla vstrajat.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2010 9:09:47   
kasso
Jaz sem dala enoletnici kar navadne rokavčke, zraven smo jo pa še držali, da se ni potunkala. Fredov obroč pa niti pod razno, samo vreščanje.....
Pri dveh letih pa je v njem zelo zelo rada.
Mogoče bo tudi vam prišel v poštev naslednje leto.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2010 9:20:55   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Enoletnika si ne predstavljam v rokavčkih, ker ga ne bodo gor držali. Lahko pa probaš. Kupiti moraš največje možne rokavčke. Recimo za 6-12 let, ker ti držijo več kil nad vodo. Tu gre za obratno logiko.
Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Intexu v Ljubljani. Ene prej sem pa kar v Atlantisu kupila in našo 3 letnico držijo, za 2 letnico so pa malo premajhni.

se strinjam, mi smo vztrajali in sedaj (2 leti) je navdušena nad fredovim obročem, ker ji omogoča svobodno gibanje po vodi - ker ona zna sama! user posted image

Zadnjič smo bili na bazenu, pa smo pozabili obroč doma in sem si pri reševalcih sposodila rokavčke, pa je niso držali in tudi sama ni znala z rokicami mahat - potem so mi razložili, da so rokavčki primerni za otroke, ki že malo obvladajo položaj in koordinacijo gibov v vodi... Za tako majhne je pa fredov obroč zakon.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2010 12:34:35   
viv_
Meni se je pa tamala v F. obroču prekucnila na glavo...

Pri 1. letu smo imeli potem nek obroč na hlače, tak fin velik, naslednje leto smo pa prešaltali na rokavčke. Letos, pri 3,5 upgrejdamo na kačo, če bo hotela.

Ta velika je bila pa tudi pri 1. letu v rokavčkih, pa so jo lepo držali pokonci. Ampak bojda je ta otrok neverjetno ploven.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2010 12:40:35   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Hm, je ravno kontra - za manj let kot so, vecji so. Vsaj nasi 6-12 let so bili najmanjsi, kar smo jih kupili. Prejsnji iz Müllerja za nizjo starost so bili pa vecji.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 22.6.2010 12:41:29 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2010 12:48:27   
3jeMi
v mullerju oz. verjetno še kje drugje se dobi rokavčke BEMA, so pa od 1 leta dalje...
http://www.kingswoodleisuredirect.co.uk/swimming-and-poolside/buoyancy/bema-armbands-size-o.html
... mi smo jih začeli uporabljati pri 14. mesecih, ker je začel v fredovem obroču noreti, se je zgleda počutil utesnjeno... se je pa zelo hitro navadil na rokavčke... user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2010 12:56:46   
Najaa
Moja tavečja je bila stara cca 19m, ko je prvič imela rokavčke. Da bi jo dala takrat v fredov obroč, bi živčnega fasala. Ona, ne jaz. user posted image Meni se pa zdi fredov obroč za dveletnika čisto premajhen že. No mogoče zato, ker naša tavečja je res velika punca in tudi hitro je dojela "foro" rokavčkov in so ji ful všeč. Pa drugi obroči tudi. Vse no, sam da je kakšna fajn slika gor. user posted image

Aja, kupiš jih pa povsod, tega je pa res povsod dosti.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2010 17:48:04   
suzolinka
Mi imamo te
http://nakup.pikapolonica.com//obroC-in-rokavCki/133194007383133192
in so zakon! Komot jih nastaviš in odstraniš. Držijo pa kot pribito. Že 3 leta.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?