naja7
|
Oi Oi , kako smo kej donc ko je tak lep ˝poletni˝dan prej jesenski, mi paše da je mav hladnej nimam pritiska tolk visokega in ne otekam ampak zime pa tud ne rabim no.... Pr nas bomo danes zelenjavno juhico s popečenim kruhom, zmankuje mi idej kaj naj sploh kuham sedaj ko mam končno svoj štedilnik itd itd Naša pupa je še včeraj bila obrnjena na glavco, ker je rito tolk tišala k mojim rebram, da se je moj tolk smeju da joj , tko da upam da tako tudi ostane, danes vstopamo v 34 teden, jutr pa ta strašna kontrola teže pri G, ko bo spet imel svoje predavanje in raznih dietah, se sploh ne obremenjujem sem cel teden jedla tako kot do sedaj... Js pa sadni dan, nikol prej se nisem silila da bi cel dan ne pojedla kaj konkretnega potem se bom pa na njegovo željo med nosečnostjo... HAHAHAHA nikol nisem bila predebela al pa presuhcena neko zlato povprečje z oblinami za prjet , če ima pa on koplekse je pa njegov problem.... Joj joj joj spet sem se o tej moji teži razpisala, ker me res motijo taki ljudje kot je moj G. eelyy, jaz imam vse od Aventa od flašk, cucljev, dudik do varuške, sterilizatorja in grelca, ker me je delo v BC tolk zaznamovalo in pustilo vtis strank, da je to firma, ki je dobra in ki jo priznava velika večina. Drugače pa danes šibava še po previjalno, postelco smo sestavli, moram dat slikce v album ampak zaenrat še ni bilo časa. Tašča je dala denar, da greva kupit voziček in se zraven nekaj pačila, pač čist za njo značilno. Imela sva pa včeraj obiske od 10 zjutraj do 7 zvečer tko, da sva se komaj nakosilala, ko so prišli že drugi in sem bila prav jezna. Celo stanovanje njegove familije, vsi se lepo razkomotili po sedežni js sm mogla pa na tleh sedet, tko al tko tud jst hodim kot kakšna raca, me medenica zajebavle. In ravno ko sem se jst usedla si je nekdo namislil, da bi kavo, da bi sok, al pa so eni šli pa drugi pršli in je blo treba spet vstat in jim strečt kot gospodom. Zvečer sem mojmu, sam rekla bolš, da ko pupa pride da se ne prikažejo dokler js ne bom sposobna sedet 1 uro skupaj, prav neolikani in nadležni so bili.... Tako da sem danes spala do 10, čudež.... Nč natipkala sem kot zmešana, zj pa šibam cunje obest... Uživajte
|