|
tiste, ki ne dojite! 20.7.2005 8:07:18
|
|
|
|
špelica
|
Edigs!Saj sploh ni nujno, da bo dojenček dobil alergijo, če prezgodaj začneš z uvajanjem goste hrane, je pa več možnosti!Možnost je tudi, da bo kaj dobil šele kasneje, ni nujno da takoj po zavžiti hrani. Lahko pa mu ne bo prav nič, ne zdaj ne potem, je pa večje tveganje, ki pa je seveda odvisno od vsake mamice posebaj, da se odloči. O pediatrih pa:včasih ni bilo nobenih raziskav o nobeni zadevi, vsak je delal po svoji pameti in večina jih je preživela brez posledic(tisti pa, ki so posledice imeli, niso bili v nobeni statistiki zabeleženi, ker je tudi ni bilo). Mislim, da gre znanost naprej in da so nova spoznanja dobrodošla. Tudi o škodljivosti kajenja naprej ni bilo ne duha ne sluha, ker nobeden ni raziskoval ali to škodi ali ne, še ko so ugotovili da povzroča raka, so bili tiho. Pa poglej kaj so raziskave zdaj po toliko desetletjih pokazale. Seveda pa sploh ni rečeno, da bo človek, pa če celo življenje kadi, dobil raka. Lahko bo zdrav do smrti(naravne)! Vidiš kako je to, zato jaz mislim, da je to zanašanje na lasno kmečko pamet ali pamet naših mam(mislim pač na to kako se je včasih delalo)malo neodgovorno in jaz je tega sigurno ne bi prakticirala na svojem otroku. Seveda pa vsaka dela po svoji presoji, saj tudi če otrok zboli, ga peljem k zdravniku, ga ne mažem z žavbami naših starih mam, kot včasih. Tako, to ni huda kri, je moje mnenje.Pa LP!
|
|
|