arruba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa Arruba, škoda ker si se vozila v Postojno. Ti ne bi bilo treba veš. Sem bila včeraj v ljubljanski MŠ na predavanju anesteziologinje in je sedaj tako, da dobiš potrdilo, da si bila na predavanju in velja v vseh slo. porodnišnicah. No, saj ni važno. Mogoče kateri prav pride tale podatek. Arruba, ti greš v Po, tudi če se začne v dopoldanskem času? (v lj.P je epiduralna na voljo od 8h do 16h). Jaz še kar ne vem, kaj naj, moj PDP se pa vztrajno bliža. uu, no, tega pa nisem vedela, drugače se ne bi vozila v Po - tam sicer nismo dobili posebnega potrdila, se je pa bilo treba vpisat na nek seznam prisotnosti in dobila sem obrazec, da se strinjam z EA in da sem bila seznanjena z vsemi možnimi zapleti..se moram pozanimat, če tudi to velja povsod, za vsak slučaj, če me porod preseneti kje drugje. Jaz grem sicer v vsakem primeru v PO, saj v LJ ne garantirajo, da lahko dobiš EA, čeprav si tam dopoldne med delavnikom, ker je odvisno od tega, če ima anesteziolog ravno čas. Pa še problema s parkiranjem ni tako kot na Šlajmerjevi IZVIRNO SPOROČILO: lillygmail ARUBBA-jaz sem bila tudi včeraj v Postojni na predavanju . :)) Kera pa si bila ti ? tista z najbolj zdolgočasenim obrazom sem sedela čist zraven predavatelja, na njegovi levi, modra majčka, temni lasje..sem imela s sabo v torbi Mladino in bi jo z veseljem ven potegnila in mal brala, ampak sem razmišljala, da bi mi verjetno zameril, pol pa da v porodni naletim ravno nanj..pa sem raje potrpela do konca in se delala, da sem izvedela kaj novega.. pa ti - katera si bila? je tak fajn, ko nicku lahko dodaš še obraz, a ne? DanijelaNeli - ah neeee, saj če bi Alžirci zmagali, bi še zmer imeli sam 3 točke, ker so z nami zgubili; Angležem pa bi samozavest padla v poden in bi jih naši potem zmazali s 3:0 Čebelica - nas je bilo okrog 20 (čist polna soba). Za plačat pa mislim da ni povsod, na Jesenicah je baje zastonj, pa je tudi na voljo 24/7..sem pa videla na oglasni deski v PO, da lahko kupiš darilni bon za EA..svašta - torej punce, če ima katera v kratkem rojstni dan, lahko namignete, da bi ga imele MIŠU - čestitaaaaaaaam super, da je že vse za tabo, ker ti si pa res imela ogromno težav! Srečno! BALEM - čestitaaaaaaaam in Srečno tudi tebi! Joooooj zdaj sem pa že mal nervozna, ko so že kar prvi julijčki in julijke tukaj..še dober mesec pa bom že jaz na vrsti, pa sem včeraj komaj žehto zaključila.. Candy, nič kaj se ne javiš.. a si že v dvojini ali samo mal pavziraš od RR?
|