Mirna*
|
Mela kar 2, ta 3. pa me je cakala, a mi je v cakalnici zacela odtekati voda in sem bila vsaj tega resena :) Kaj prijetno res ni, mene je celo bolelo, ampak,vse mine! Zdravnik te pregleda, ce si kaj odprta in na podlagi "tvojega odprtja" vzame eno zadevo, v obliki cevke, pa potem to notr vtakne, pa pogleda tvojo plodovnico Zdajle sem to povedala cisto po kavbojsko, sorry, :ups:ampak, ne znam bolj strokovno povedat, vidla pa tud nisem natancno hehe. Jaz sem bila se cisto zaprta in me je 1. pregledoval mislim da dr.Gregorac. En stari sivi decko.Ta je bil pa res malo usmojen, me je skoraj da nadrl, kaj delam, da ni "dol se nic" in naj "grem domov, pa se k mozu stisnem",pa ce vem, kaj to pomeni in naj pridem cez 2 dni pokazat nazaj...Valda da vem, pa kljub temu, da semencice odlicno mehcajo maternicni vrat, pri meni ni bilo ne prej, ne potem ucinka... Ne vem, kako naj zenska pri 40 t nosecnosti in se nekaj uziva v seksu? Uf, jst na zalost nisem bila sposobna tega ze par tednov prej... No, in ce si ze odprta dovolj, gres po mojem lahko rodit. Al pa ce je plodovnica zrela, tud. Jaz tokrat upam na idealen potek, da dobim svoje popadke in se cudezno hitro odpiram...Ne delajo pa je samo v Kranju, naredijo jo tudi v Postojni. Odvisno od primera po mojem. Skratka, brez panike...Saj niti obicajni ginekoloski pregledi niso prijetni, pa zobar tud ne, pa vseeno ni nic hujsega ane? Upam le, da bos dobro opravila in ti ne bo vec treba nazaj domov, temvec kar v porodno:)
|