|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cene plenic
14.6.2010 9:26:33   
nadka30
hay

KOt že sam naslov pove me zanimajo cene plenic za enkratno uporabo v trgovinah in koliko jih je v paketu;

HOfer plenice
Lidl plenice
Pampers
Mullerjeve plenice
Lumpi
Tušove,
DM,... in verjetno se še katere najdejo

Hvala za pomoč ter lep sončen dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cene plenic
14.6.2010 10:22:06   
kristinaj
jaz imam pamper in se mi zdi da je cena tam nekje okoli 14 eurov.. sem pa pri taveliki probala tudi huggies in lumpijeve a ni šans, da sem jih zamenjala za pamperske...tamali ima v vrtecu lumpijeve a če jih s pamperskami primerjam so pamperske mehkejše...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2010 10:28:04   
ROŽICI
moj ima hoferske,pa tudi že pri tavečji sem jih...in sem zadovolna.
včeraj pa sem kupila tušove...vendar jih še nisem uporabla tako da še ne vem kako bo...
pamper so mi pa predrage.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2010 13:49:29   
karmen83
Jaz sem skoraj diplomirala iz plenic, pa je bilo na koncu tako:
- na začetku sem pri hčerkici uporabljala babylove plenice, tudi pampers so bile ok (ampak predrage)
- od trojkice naprej smo za podnevi uporabljali hoferjeve, ponoči pa ostali pri babylove (ostalo vse premočilo, tudi pampers), ok so bile tudi vijolične fixies (ampak dražje od dm-ovih, tako da smo ostali kar pri teh)
- lidlove so pretrde in je mala po njih takoj dobila rdečo rit
- huggies smo sprobali (velikost 4), ampak so bile zanič - premočilo je skozi plenico, pa tiste pikice od gela je imela po celi ritki), zdaj pa ne vem, ali sem imela takrat "srečo", da sem naletela na tako serijo (kupila 3 pakete naenkrat, pa potem komaj čakala, da jih porabimo) ali so vse take
- lionstar smo preizkusili te, ki sem jih dobila preko RR, pa so se tudi delale tiste pikice od gela
- mullerjeve so ji lani vse premočile, zdaj pa so edine, ki ji zdržijo res celo noč (babylove 5+ smo prerasli, za 6 pa je še premala)
- pred nekaj meseci sem preizkusila še lumpijeve, pa smo jih kar obdržali za podnevi, ker se mi zdijo še boljše od hoferjevih (tudi cenovno), za ponoči pa kot že rečeno mullerjeve, pa en paket imam še pampers premium care, ki so v uporabi po potrebi, nikakor pa ne za ponoči, ker naša pupa (zgleda) zvečer preveč pije in ne zdržijo...

Glede cen nisem več na tekočem, sploh pa ne za novorojenčke, večje pa dvomim, da ti kaj koristi - po mojih izkušnjah se najbolj splača: lumpi (veliko pakiranje), hofer, lidl je cenovno nekje tam kot hofer (ampak so trše), babylove, pampers pa so najdražje (in po mojih izkušnjah niti ne najboljše).
Upam, da sem kaj pomagala, je pa tako, da enemu otroku odgovarja eno, drugemu pa čisto nekaj drugega, tako da najboljše sprobat, kaj dojenčku najbolj odgovarja in malo eksperimentirat:)
lp:)

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2010 13:53:32   
aleksa83
Pozdravček

zanimiva tema, bom spremljala, kajti čez par mesecev tudi mene čaka iskanje pravih pleničk,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2010 15:23:27   
ellie
Jaz sicer nisem sprobala ful različnih plenic, nekaj pa le. Müllerjeve so se mi zdele pretrde, sem jih cel paket dala stran. Cene se ne spomnim. Hoferjeve smo začeli uporabljat pri 4 in so super. Zdržijo celo noč, cena ugodna (nekaj čez 7 eur). Čeprav se je parkrat zgodilo, da je mali imel tisti gel na ritki. Od pampersk pa sem probala menda vseuser posted image  tiste navadne (modro-zelene) mi niso ble ok, new baby smo uporabljali do 3, ampak samo nemške in angleške (ker so noter enkae kot premium care), polske so pa noter enake kot modro-zelene. Vijolične active fit so nekatere tudi noter enake kot premium care, nekatere ne...nimam pojma v čem je forauser posted image  oranžne so nam skos spuščale. Tako da smo na koncu prešaltali nazaj na polske premium care, ampak jih kupujem samo, ko so kje v akciji (to pomeni cena okrog 10 eur). Drugače uporabljamo hoferjeve. So pa pamperske dosti bolj enostavne za "montažo"user posted image  ne vem zakaj...pampersko mu v sekundi namontiram na rit in vse stoji tak kot treba, hoferjevo pa morem vsaj 5x popravit vse zavihke spredaj in zgornji rob zadaj...se vse nekam drugam viha kot bi se moralo. So pa hoferjeve 4 malo večje od pampersk 4...vsaj tak občutek sem dobila.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2010 21:39:23   
marantz
Bi sam dodala, da Pamperske niso tko drage kot se govori. OK, odvisno kje jih kupuješ. Prijateljica jih je parkrat kupila na Petrolu in dala skor 20€, sama počakam na akcijo v Lidlu in jih dobim za 10 ali 11€!!!user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2010 21:57:36   
luan
Ja pa zdaj ima Tuš akcijo za Pampers, so menda znižane 25 %.Če sem prav reklamo prejle vidlauser posted image .

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2010 23:26:45   
lananai
Mi kupujemo Pamperske št.4 v Müllerju, Simply dry (oranžen paket). Noter jih je 40, stanejo 7,99€. Na začetku sem probala müllerjeve, ampak mi niso bile všeč, je bilo čutiti vlago skozi.
Prej, ko je naša tamala uporabljala še št.3, jih je bilo v paketu 48 za isto ceno, 7,99€.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2010 0:19:09   
Naina
No, naša ritka je bila zelo občutljiva, zato smo morali biti na čimbolj bio plenicah;
- Moltex (Muller) - cca. 10 eur
- Alana (DM) - cca. 9 EUR oz. trenutno so v akciji mislim da 8 EUR.

Trenutno sprobavam tudi;
- Babylove (DM) - 7 EUR.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2010 9:46:44   
lunka1
Hoferjeve - ravno včer sem ene kupila, zato se spomnim user posted image  Notri jih je 50, cena pa okoli 7,5€ (je bila ravno neka akcija). Te so mi okej, poleg njih uporabljamo še Pampers (št. 3, notri jih je med 70 in 80, odvisno katere, cena pa je okoli 13€ - no čez vikend so bile po 10€, sem šla po dva paketa). Sem pa pogruntala še eno razliko med Pamperskami iz Mullerja in drugimi... (poleg kvalitete, seveda). Cena je skoraj ista, mogoče nekaj centov razlike, s tem, da je Mullerjevih 10 več pakiranih (v Merketorju so v modri embalaži, v Mullerju pa v zeleni). Če pa jih kupiš v Lidlu (Pamperske), ki so verjetno ista kvaliteta kot v Merkatorju (ali drugih trgovinah), pa so še cenejše - 11,5€. Sensitive - tiste bele Pamperske pa so sploh drage, jih je notri okoli 50, cena pa tudi okoli 13€.

Mi smo sprobali že skoraj vse - Mullerjeve Beauty Baby al kaj so že mi niso bile ne vem kako všeč, Huggies še najmanj (pa so ful drage, bi človek mislil...), Lidl - tako tako, malo trde, Lumpi kar okej, Alana sploh ne, čeprav so nekaj bio razgradljive, DM tudi bolj ne kot je...

Tako da - jaz priporočam Hoferjeve pleničke ali Mullerjeve Pampers. Mi jih bomo kar kombinirali...

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2010 16:51:21   
lananai
Kupila par dni nazaj Lumpi. V paketu jih je 50, stanejo 7,79€. So kar OK, edino stranski trakci niso raztegljivi. Sem tega navajena od Pampersk in mi je to všeč. Drugače pa ni moteče in zaenkrat zaradi tega še ni nič premočilo.
Sem se odločila, da bom sprobala še kake druge pleničke, če bodo cenovno bolj ugodne.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2010 12:24:13   
somo
mi smo  bili tudi včasih na Pamperskah, pol sem pa začela malo brat in me je vse minilo.user posted image Mi smo sedaj na biorazgradljivih in pralnih. malo kombiniramo, čeprav prevladujejo tiste za enkratno uporabo(sem preveč kamot)user posted image
Sej sem pisala že na eni drugi temi, tudi glede pleničk...
je pa ena mamica prilimala zanimiv link o škodljivosti plenic za enkratno uporabo
http://vitababy.si/vitababy/novice/15/Veliki%20dobi%C4%8Dki%20na%20ra%C4%8Dun%20zdravja%20otrok/

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2010 13:57:06   
mišk
Pri nas tudi prisegamo na Pampers, čeprav sem preizkusila po moje že čisto vse znamke. Full so mi všeč tudi Hoferjeve, pa pogojno tudi Lumpijeve. Ostale pa se mi zdijo pretrde. Puščale nam niso nikol nobene. Najmanj se mi dopadejo Babylove iz DM-a.

(odgovor članu somo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2010 10:07:49   
mamamamca
ja, mi smo pri prvi punci uporabljali najprej DM Baby Love, pri 8 mesecih smo začeli uporabljati Pampers hlačne pleničke, ker je naša punca že dajala jasne znake kdaj jo tišči lulat in so bile lažje za slečt. Ampak, ker nisem mogla preko določenih izjav kako so Pamperske škodljive sem se tudi sama malo bolj resno lotila iskanja informacij. Grozauser posted image Kljub temu, da so nam olajšale lulanje smo jih ukinili...in tudi vse ostale. Začela sem uporabljati Alana od DM-a. Sicer nisem tak zadovoljna, ampak iščem nove možnosti. Sem že slišala za Tushies, sedaj pa naj bi prišle tudi ene nove. Sem naročila pri Vitababy (www.vitababy.si) in so mi zraven poslali ene testne (bio-razgradljive), ki so mi bile superuser posted image .

Spet pričakujemo user posted image zato resno razmišljam, da bi uvedla v drugo pralne, defenitivno pa biorazgradljive in ne pampers ali podobnega sranja!!!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?