Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost kljub jemanju tabletk 13.6.2010 22:34:48
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
zgleda, da si ti tista, pri kateri je 0,01 % da ne deluje tabletka če si otroka želiš obdržati, iskrene čestitke ah, za službo pa bo še čas, do 65. leta sem z tabo, sporoči kaj je blo na pregledu
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: nosečnost kljub jemanju tabletk 14.6.2010 7:34:16
|
|
|
|
nu_tella
|
Ker je bilo tudi mene tega"strah", dokler nisem imela vsega porihtanega v lajfu, tako kot sva želela za (vem butasto razmišljanje ) sem o tem kar prebrala, tako da kr se tiče škodljivosti na plod, se nimaš kaj bati. Vse kar je se moraš posvetovati z G. zaradi carskega reza. Ampak poznam kar nekaj punc, ki so imele tudi že po manj kot dveh letih letu ponovni CR in ena bo imela tako že tretjega. Tako da se kr pogumno naroči na pregled. Tudi G. te nebi smela "oštevati" saj nisi neka nepremišljena najstnica ampak si se ustrezno zaščitila. Kot ti je že predhodnica rekla. Za službo se ne sekiri. Delali bomo itak forever. Jaz sem tudi bolana prišla v službo pa jim rešvala riti, pa so to pozabili, ko se jim je zdelo, da je bila prilika, da napreduje nekdo z lepim priimkom... RES SLUŽBA NAJ TI BO ZADNJA SKRB! To ti polagam na srce. Pa sem 100% da že sama to veš.
< Sporočilo je popravil nu_tella -- 14.6.2010 7:38:21 >
|
|
RE: nosečnost kljub jemanju tabletk 14.6.2010 8:35:43
|
|
|
|
principessablu
|
jaz sem bila 4krat noseča v življenju in to vedno zaščitena s tabletkami,injekcijo,mireno...imam 2 prekrasni hčerki,2 krat je šlo pa naprej...jaz mislim da je to usoda...nam je že tako namenjeno...no sedaj se ne bomo igrali več in gre moj na vazektomijo...ker tabletke pač ne delujejp...čestitke za nosečnost
|
|
|
|
RE: nosečnost kljub jemanju tabletk 14.6.2010 9:16:08
|
|
|
|
donat
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?