Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Crocs-socks, je kdo naročal št.32-33? 13.6.2010 20:21:59
|
|
|
|
Rubin.
|
Pojdi v trgovino v kateri jih imajo in naj jih poskusi - tako boš najbolje vedela.
|
|
|
|
RE: Crocs-socks, je kdo naročal št.32-33? 13.6.2010 22:06:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz tudi mislim, da bo najboljše prej poskusit, razen če dobiš kakšno zanesljivo informacijo. Našima dvema sem namreč naročila japonke v številkah, ki jih nosita sicer, pa so tamanjše (ki naj bi bile 27-28) zelo prevelike celo tavečjemu, ki nosi sicer številko 30.
|
|
|
|
RE: Crocs-socks, je kdo naročal št.32-33? 13.6.2010 23:28:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Off topic: Jančika super slikco imaš na nikonu .
|
|
|
|
RE: Crocs-socks, je kdo naročal št.32-33? 14.6.2010 13:38:46
|
|
|
|
Rožica I
|
Imamo podobno situacijo, samo eno št. večjo nogo . Tudi sama sem kupila za št. nogice 32-33 Crocse, št.33-34, ki pa so mu za kak prst preveliki. Jih vseeno nosi in ga nič ne moti, saj noga v Crocsih ne drsi+ imajo še trakec, tako da ni nobenih težav. Pa je sin glede tega kar občutljiv. Poleg tega bodo Crocse nosili sigurno 2-3 mesece in v tem času bo nogica še mal zrastla.
|
|
RE: Crocs-socks, je kdo naročal št.32-33? 14.6.2010 14:02:22
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: Jančika super slikco imaš na nikonu . O, pa res. Nisem mogla kaj, da ne bi glasovala. Res so lepi.
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?