|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kosovo
10.6.2010 20:05:06   
Endri
Pozdravljene!
Je bila mogoče katera v zadnjem času na Kosovu? Kakršnekoli izkušnje dobrodošle!!! Predvsem me zanima kako so tretirane ženske in ali se je sploh varno sprehajati po ulicah brez moškega spremstva?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kosovo
11.6.2010 9:11:19   
donat
kaj pa misliš delati na kosovemuser posted image user posted image user posted image , a ni nobenega drugega kraja za počitniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2010 17:11:48   
Endri
ljubezen me vleče dol, ljubezenuser posted image

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2010 17:14:29   
kajalin*
Moj dragi se je ravn prejšnji teden vrnil iz Prištine,je bil službeno tam.Varno?Je mnde tak kot tuki,je pač veliko mesto,itak se moraš pazit kjerkoli si.Če te pa ljubezen tja vleče,pa verjetn ne boš tam sama,hmmm?

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2010 17:25:12   
Endri
Ma ja nikol se ne ve. Ne vem kje sm slišala, se mi zdi da je nekdo napisal na enem forumu, da je bil dol, pa da ni nikjer nobene ženske vidu. Ne vem a jih majo zaprte al kaj? Jaooo svašta kaj se jst gremuser posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2010 22:21:49   
Naja31
Jaz sem bila lansko poletje službeno. Ženske so na cesti, ampak večinoma so res moški. Če kaj poznaš albansko kulturo potem veš, da so tam ženske doma, dobesedno. Njihova tipična hiša je obdana z visoko ograjo, ženska brez moževega spremstva ne gre nikamor. Saj so verjetno tudi bolj liberlani moški, ampak mislim, da so ti v manjšini. Kosovo je še vedno zelo tradicionalna "država".

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2010 22:10:18   
zvezdica_1
bila doli za vikend na obsiku-sma šle s kolegico dol, ko je njen dol delal . vikend kao, ker nima izpita in sem jo peljala.
pa ne vem no. jaz nisme videla 5 žensk na ulici, da bi se sprehajale same. pa sma tja prišle v petek zjutraj, in šle v nedeljo zvečer. ona je skoz bila z njim, jaz pa se sama sprehajala po mestu. koliko sem uspela videt, so zelo tradicionalna družba, na trenutke malo zaostala. so me kar čudno gledali, ko sme šla sama menjat denar, v gostilni me je starejši natakar tako čudno lgedal izza šanka, da me je en mlajši (očitno bolj "moderen" ) prišel vprašat, kaj bom jedla. neodobrajajoči pogledi na ulici-sem bila dol jeseni, oblečena v dolge hlače in majico z dolgimi rokavi brez izreza-tam okoli ključnice...
saj majši so ok, srednja generacija-tam nekje do 40 še tudi, nekak sicer postrani gledajo, a so tiho. meni je bilo neprijetno ob starejših. prideš v kafič-ko ga najdeš, solidno očiščenega, naročiš jutranjo kavico-ta je res dobra, pa te en kup starih čudakov s čepicami na glavi nepremično gleda in nekaj govori, česar ti seveda ne razumeš, a je popolnoma jasno, da govorijo o tebi. neprijetno pač, vsaj meni

ne vem, lahko da je tvoja ljubezen olj moderna, ampak ne vem, kaka je njegova družina. mogoče so z njegovo izbiro seznanjeni in se z njo strinjajo, drugače lahko naletiš na težave, ko boš odhajala ven. saj ne, da bi ti kdo prerpečil, ampak vprašanja, zakaj greš, kam greš, kdaj prideš, da mora moški s tabo.... ne vem, pač odvisno od vsakega posameznika. jaz vem, da po tistem kar sem doli videla, doli ne bi živela. pa ne zaradi teh pogledov, ampak že zaradi kulture in države same.

pa še nekaj v razmislek: kosovo še ni mednarodno priznana država. do sedaj ga je priznalo okoli 65 držav, in ni sprejeto v nobeni mednarodni organizaciji (mogoče edino v mednarodnem denarnem skladu). doli je res velika velika revščina, cestne povezave so katastrofalne, in tudi nevarne za potovanje. če je možnost, bi mogoče on prišel k tebi, res da nam gre slabo, a tak hudo, kot je doli, ni. ker doli s pravico ne osežeš nič. povsod rabiš kuverto

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2010 21:45:42   
Endri
ne, saj jaz ne bi šla živet dol
moj je iz dol in dela v Sloveniji, pa bi šla z njim, ko bo šel na dopust

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2010 12:18:11   
zvezdica_1
aja. jaz sem razumela, da se boš dol preselila.user posted image pa tist obisk že potrpiš, saj tak kot v afganistanu ni. te ne bodo linčali, če boš v krilu doli hodla

no, ne vem, če bo prilepilo link, mogoče ti bo dalo kak pogled  http://24ur.com/novice/svet/na-kosovu-protesti-zaradi-prepovedi-rut.html#comment

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2010 18:07:34   
alpog
A je iz mesta ali s podeželja? Je Albanec ali Srb? Koliko je njegova družina "moderna", če se lahko tako izrazim. To moraš vedet, mislim glede njegovih, ker, kot je ena že napisala, lahko imaš hude težave dol. Znanih je precej grdih primerov.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2010 18:57:06   
blaža
Sej najbrž je kot ob nedeljah v Kopru. Muškarci sede u kafanama, ženske se pa sprehajajo zavite z bakami in otroki.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?