|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspešnost pritožbe za sprejem otroka v vrtec
6.6.2010 7:32:52   
tijati
pozdravljene
se je katera pritožila in bila uspešna...je bil otrok sprejet?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspešnost pritožbe za sprejem otroka v vrtec
6.6.2010 19:35:20   
rožica2

jaz sem se,oz.smo se potem še skoraj vsi ki nismo dobili vrtca,in so nam zagotovili da bojo naredili zraven še eno skupino.sej škodit nima kej.mene je potem klicala ravnateljica in sm ji pač povedla kako je stanje,da lahko drugač sam službo pustim,ker za privat pa ne mislim dat cele plače.user posted image tako da če vas je več iz istega kraja pa se zmenite pa skupno pritožbo dajte

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2010 7:31:22   
barni
Jaz sem se tudi na vse možne instance. Tisto leto ni nič pomagalo, menda pa nam je za naslednje (čeprav ne vem). Kolegice mi pravijo, da ne bi bili sprejeti, če ne bi toliko pritožb napisali. Verjetno se jim ni dalo ponovno ukvarjat s pisanjem odgovorov na moje pritožbe, pa tudi župan ima po mojem drugo delo, kot pogovore s tečno mamico. Sem mu vzela kar nekaj njegovega časauser posted image .

Kar nekaj otrok iste starosti, ki so bili prvo leto tako kot mi zavrnjeni, so bili zavrnjeni tudi naslednje leto, ko smo mi dobili. Ker če ne bi, potem se me pa res ne bi znebiliuser posted image !

Znam biti precej vztajna, ko mi prebije. Sploh če se godi krivica! Kaj pa mene briga, če občina nnima denarja za nove vrtce. A zapobirat prispevke od novogradenj, ki rastejo kot gobe podežju pa ima? In v oglasih oglašujejo, da je blizu šola in vrtec???? Ja le kateri, če je že zdavnaj premajhen!

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2010 13:03:44   
rožica2

Znam biti precej vztajna, ko mi prebije. Sploh če se godi krivica! Kaj pa mene briga, če občina nnima denarja za nove vrtce. A zapobirat prispevke od novogradenj, ki rastejo kot gobe podežju pa ima? In v oglasih oglašujejo, da je blizu šola in vrtec???? Ja le kateri, če je že zdavnaj premajhen!
[/quote]

se strinjam!

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2010 7:34:56   
tijati
kako je pa z tem da si ti zaj....in nisi dal dovolj papirjev...sedaj se pa pritožiš in ima tvoj otrok največ točk...bi bil takoj sprejet...user posted image ....kako je z takimi pritožbami...imajo kako rezevo za prosto mesto....in možnost sprjema ...

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?