|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 12:58:39   
Anonimen
...na gazdarico.

Se s 1.7. vselim v satnovanje in pridejo položnice za junij. Valjda, da jih gazdarica ne bo plačala, ker ne žvi v stanovanju. Prejšnja pa da ona tud ne, ker je s stanovanjem opravla s 1.7.. Pa naj plačam jaz.

Hau d fak naj plačam stroške, ki jih nisem naredila. Saj me junuja sploh v stanovanju blo ni!!!!!

Pol pa še kuzla zabrusi, da mi ona že ne bi oddala stanovanja, k sem začela tko komplicirat.

A zdej kompliciram, če se mi ne zdi fer, da plačam stroške, ki jih NISEM NAREDILA.

JOJ se besna.....Najraje bi se drla od besa.

Ena besna pika se dans šeta po LJ.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:00:22   
ZARA
Ja,ona naj jih plača,sej je njeno stanovanje!!!!
Zakaj bi pa ti to plačevala...matr ženske motene!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:01:27   
kaja11
Ma kr neki. Da ne bi slučajno plačala položnic. Naj se ona kr s prejšnjo najemojemalko zmeni.... al pa naj jih sama plača. Mislim HALOOOOOOO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:01:36   
soncece24
umiri živce, pikec. zagrozi z inšpekcijo, pa bo stara hitro denarnico ven povlekla. kaj pa maš ti s stem kaj je blo preden si se vselila. to so stroški bivše najemnice, če pa ni htela plačat, bi ji gazdarca morala od kavcije odtegnit - tebe pa se to ne tiče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:01:46   
zoya_
Pikec... ma ne sekiraj se, ko boš šla ti ven iz tega stanovanja, pa ji nabij stroške v neskončnost, pa naj pol plača al sama al pa uni za tabo...

Pr nama ni blo kompliciranja, ker tko pred nama ni noben živel notri, tko da sva čist na frišno pršla... :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:02:05   
rija
lastnik mora plačati stroške, če pač dopusti, da mu stanovanje stoji prazno. njegov problem. zapakiraj v kuverto in ji jih pošlji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:03:08   
Annny
Inšpekcija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:03:13   
dory
o matr..kriza...mislim tujih stroskov upam,da naus placvala...ti glej nase in krij svoje...babi pa svoje povej :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:04:34   
čebelica maja
Da te malo pomirim. Tudi jaz sem pred leti, ko sem bila še v najemu, morala plačati položnice, ki so bile za predhodni mesec. Saj, ko boš šla ven boš pa zaključila tudi s plačilom stroškov za predhodnji mesec. Mislim, da je povsod tako. Dobro bi bilo edino, če pokličeš na elektro in sporočiš stanje števca in če je full razlike naj do sedanjega stanja plača lastnica ali pa bivši najemnik. Jaz sem se tako dogovorila in smo se vsi strinjali, vendar je bilo potem le 500 sit razlike. Vodo pa smo plačevali razdeljeno na vse stanovalce (ni bilo števcev, sem bila v bloku). Uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:05:04   
ZARA
pikec0>..sej vem,da ne boš plačala 8)!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:08:11   
Anonimen
Ma sej v tem je hec, da je vse na črno in, da so une mele med sabo kr neki brez kavcije pa to..., pol pa jest kura pridem in kva vse name cepne....

Ma ne najemam prvič - in zmeri je blo tko, da sem prišla na nulo in na čisto. S prvim dnem so se začeli naši stroški in konc, tle pa kr neki. Pa gazdarica ne bi plčevala položnic, ker trenutno ni ma dnarja od une pa kavcije ni vzela. Budala.

Zdej bova pa aneks napisale in bo moje stroške ob odhodu prevzela ona.

Sam baba zmešana, a ne misli, ko oddaja. Ne vem no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:16:17   
soncece24
boga pikec. pol pa zadnji mesec ful nabij - elektriko: cel čas mej prižgane vse električne aparate, ki jih maš
vodo - tuširaj se 100 krat na dan, al pa pač usti vodo tečt pa take fore. da se ji malo maščuješ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:19:59   
Žirafca Helena1
Sončece, a se ti ta predlog ne zdi malo egoističen? Vire energije in vodo je treba uporabljat, če in ko jo rabiš. Zamisli si, koliko pitne vode bi ob tvojem predlogu steklo v prazno.
Moj tast skoz neki po dvorišču asvalt z vodo šprica, namesto da bi metlo v roke vzel, sem ga že malo prevzgojila.
Je treba gledat tud na naše potomce, ekologijo. Če bi vsak nekaj naredu, pa bi se poznalo.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:22:22   
soncece24
glavni porabniki so itak tovarne, ti pa porabijo tolko, da se to kar porabimo posamezniki sploh ne pozna. sveta pa čez 100 let itak ne bo več, ker smo ga že uničli, samo zdaj je kaj je.

če bi htela ekološko razmišljat moraš živeti kot pri amiših, pač žal.

sicer je pa itak blo mišljeno bolj v hecu, tak da whatewer8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:26:17   
Žirafca Helena1
V čem pa je pol smisel imeti otroke, ki bodo imeli svoje otroke, ki bodo umrli zaradi izumrtja sveta v letu 2105?
Avtomobili, klime, kurjava, poraba vode, hidroelektrarne(btw obstajajo in onesnažujejo zaradi potratnih porabnikov energije),...,vse to pripomore k hitrejšemu uničevanju narave.
Saj ne pravim, živi kot amiš, samo če pa v nič točiš vodo, kuriš elektriko tudi če je ne rabiš, je pa malo za luno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:30:55   
soncece24
v čem je sploh smisel življenja??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:46:04   
Žirafca Helena1
Ležanje na travi (neosnaženi), možgani na off (prekrvavljeni in obogateni s čistim kisikom) in s čivavo (ki se ne zastrupi, če poje kakšno naravno pridelano kost) na straži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:48:04   
soncece24
zmelkoow - zakon:morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:49:39   
rija
kje pa je ta neonesnažena trava? pa čisti kisik?
pa čivava? a si mogoče paris hilton? ta bi si verjetno lahko privoščila vse to v kakšni komori?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:50:55   
soncece24
na mojem vrtu, rija (sam ne smeš bit haklih, pa se vse dobi):)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:51:15   
soncece24
aja, čivavo pa si bom od sosede sposodla;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 13:59:49   
Žirafca Helena1
No viš, pa v hribih je tud.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 14:03:06   
rija
nisem haklik, ma briga me za travo, angleške itak ne bom imela nikoli, ker veter vse pleve od drugod nanosi. ma samo da je zeleno. pa tudi v hribih več ni, kot je bilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Sem besna kot vrag ...
18.7.2005 14:09:31   
Nina_
zdj jih plačaš,pol ko pa boš ven šla pa ne boš plačala svojih zadnjih stroškov in jih bo mogu tisti ki bo šel noter ...maš pa srečo da je poletje,ker niso tolk visoki stroški kot pozimi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?