Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 9:47:22
|
|
|
|
mini86
|
js sm ga kupila in niti ENKRAT nism not sterilizirala..sm pa dojila..dude in flaške za čaj se na hitro prekuhala in to je blo to..zame eden izmed zgrešenih nakupov
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 10:01:20
|
|
|
|
sazi
|
Če polno dojiš, ga res ne potrebuješ. Meni pa je zelo prav prišel, ker sem najprej dojila samo delno, potem pa še to ne več
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 10:01:55
|
|
|
|
ledenaa
|
Bi nujen Nisem ga imela in niti nikoli ne bom
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 10:04:38
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Če polno dojiš, ga res ne potrebuješ. Meni pa je zelo prav prišel, ker sem najprej dojila samo delno, potem pa še to ne več jaz tudi dojim pa dodajam, in imam aventov sterilizator, meni je super (jaz ne bi bila več brez njega). je pa res, se da tudi brez njega živet, pač prekuhavaš....če pa polno dojiš pa res brezzveze..
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 10:07:09
|
|
|
|
kajajaka
|
Dobila za darilo in sem ga kar uporabljala, ampak bi bilo čisto ok tudi, če bi prekuhavala. Pa če ti bo dojenje steklo itak ne boš veliko potrebovala stekleničk... tisto za čaj pa pač prekuhavaš. Mislim,da so vse te modernene zadeve ala sterilizator, grelec za steklenične in palček zavijalček bolj marketinški nateg kot pa nujna oprema za dojenčka. Jaz imam našega palčak zavijalčka še v škatli (tudi darilo) ker mi ni jasno zakaj bi pokakane plenice skladiščila v sobi, če pa stopiš na dvorišče in vržeš v smetnjak... Itak je treba tudi palčka redno praznit sicer zasmrdi. V čem je potem fora ? Probaj čim manj nakupovat v naprej. Boš že kupila, ko boš videla, če rabiš.
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 10:27:58
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem do 6m za oba imela steklene flaške, ki sem jih prekuhavala...
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 11:20:23
|
|
|
|
žabica13
|
Punce hvala, vidim da se da prav fajn tudi brez njega. Ker zdaj imam (še 2 meseca in pol do PDP) še tolikooooo stvari za kupit, da ni res. In je kar treba malo s seznama metat kar ni res nujno, sicer bo finančno prehudo (in tale od avent-a ki je v BC trenutno v akciji je še vedno 35 eur). Sicer ne vem, če se bo dete hotelo dojit, ampak grem zaenkrat naprej z idejo da se bo dojil. Če pa bo slučajno treba po flaškah pit bomo na naknadno kupili. Ja, danes je tolko stvari, ki so kao nujne, da če je prvi otroček res ne veš več. Pa so naše mame nas gor spravile brez vseh teh novotarij (da ne govorimo o babicah brez pralnih strojev)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 14:25:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 21:16:48
|
|
|
|
Petka09
|
Naša se je dojila samo en mesec, potem je bila izključno na flaški. Nikoli nisem imela sterilizatorjia. Imela sem dve flaški za mleko, ki sem ju prala pod vročo vodo po uporabi in ko je bil recimo pomivalc poln, sem ju še not fliknila in oprala. Nikoli nisem flašk posebej prekuhavala, ker se mi je zdelo nesmiselno.
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 21:35:55
|
|
|
|
jullie
|
..jaz sem uporabljala sterilizacijsko tekočino od Chicco-ta .. rabila sem jo pa itak samo prva dva meseca, potem sem pa nehala.. ostalo mi je je pa še več kot pol..
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 4.6.2010 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh ne tega kupovat, ker je res BV ... glej, če boste flaške dejansko rabili, jih pred prvo uporabo in potem enkrat na teden pač naložiš lahko kar v tisto posodo v kateri se zelenjava nad soparo kuha pa s soparo steriliziraš (pri nas prekuhavanje ni prišlo v poštev, ker je voda pretrda in so bile flaše čisto bele potem), al pa daš v pisker vodo pa kovinsko cedilo v pisker tako da ne doseže vode ... v cedilo naložiš flaše in čes daš pokrovko in gasa ... po vsakokratni uporabi pa samo pod vročo vodo splakneš. Sem pa jaz prekuhavala 1x tedensko zadeve tja do začetka uvajanja GH, kar je bilo pri nas do enega 4,5 meseca ... potem sem pa kupila tekočino za steriliziranje od Chiccota in sem vanjo dala zadeve mogoče 1x na 1-2 meseca pa še zdaj ji občasno dude pa cuclje od flaš za mleko v to tekočino fliknem, ker se včasih res povsod valjajo ... ne komplicirat tam kjer absolutno ni treba ... šeena taka zadeva je naprimer grelec stekleničk ... zgrešen nakup do fundamenta ... tega posebnega koša za plenice pa tut nisem imela namena kupit, pa sem ga za darilo dobila ... samo smo ga uporabljali res mogoče kaka 2 meseca, potem sem ga pa napakirala in dala kolegici, ki je ravno rodila .. no pa sem ga tut od nje kmalu nazaj dobila .
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 11.6.2010 23:11:29
|
|
|
|
anajan
|
Jaz steriliziram črpalko, flaške, občasno še dudke. Za sterilizacijo pa uporabljam sterilizacijo z mikrovalovko. Najlažje - vzameš plastično posodo primerno za mikrovalovko, vanj naliješ malo vode (za dva prsta) in počakaš 3 min.
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 11.6.2010 23:34:57
|
|
|
|
barika
|
Pri prvem sem enkrat na teden prekuhala flaške v filtrirani vodi (mogoče prva dva meseca), pri drugem pa samo, ko so bile flaške nove. Edino vsake toliko prekuham cuclje. meni se zdi brezvezen nakup
|
|
|
|
RE: sterilizator za stekleničke 11.6.2010 23:50:45
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
moj je star 9 mesecev, in sterilizator še vedno uporabljam... najprej sem mela onega za v mikrovalovko, in sem ga enkrat po nesreči zakurila je bila mikrovalovka štekana na žar, pa nisem videla nato smo kupili onega na elektriko, aventovega, in sem zelo zadovoljna, olajša delo, sem bolj mirna, in zgleda da ga kmalu več ne bomo rabili, saj mali tako ali tako že vse nese v usta.... sterilizram pa flaške za mleko, čaj, žličke, dudike.... ko sem dojila, sem sterilizrala tudi pumpico.... prekuhavanje tudi pri nas ni možno, sem enkrat prekuhala, pa mi je cela flaška bila bela bom ga uporabila tudi pri naslednjem otroku, brez slabe vesti, in občutka pretiravanja... je pa na tvojem, saj gre za tvojega otroka, in če se tebi to ne zdi nujno zlo, pol ne rabiš kupit... lahko tudi prekuhavaš... ali pa samo opereš pod vročo vodo...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?