Anonimen
|
Ja sej to me krbi, da bi skup padla in bi se kar koli zgodilo moji bebici. Sicer, mi je tudi G rekla, da si naj pomagam sladkim in da mi je dovoljeno. Drugače imam jaz vedno nizek sladkor med 2-3,5, vendar sedaj v nosečnosti mi zelo krepko padel. Da ne rečem pred izpitom, da me je profesor pomagal do zraka priti, ker je videl, da sem čisto bledo in skoraj log off naredila. Tista tema okol oči. Hvala bogu, da nisem spaničarla, da sem normalno naprej dihala in da mi je sošolka hitro pomolila malo tvixa. Sicer sem dostikrat padla skup na faksu, tako da že pribljižno vem, kdaj je tista točka in kako odreagirati, samo sedaj me zelo skrbi. Zanima me, zjutraj se tudi treseš dokler česa ne zaužiješ? Pa je lahko čisto malo, da prideš k sebi, da se ne treseš in da ni vrtoglavice. Sicer je G je rekla, da bova počakali in da naj mam čokoladce pri sebi, sam je kar malo parodoksno, jaz mam pa že tako preveč kg :) Bom videla kaj mi bo danes rekla, če se ne bo odločla za tabletke oz. kar koli. Mi je pa na enem forumu rekel zdravnik, češ da ker sem že tako vajena nižjega sladkorja, da tudi ko mi pade na 0,7 ni nevarno, samo jaz vem, da ni ok, ker čustim, da bom zdej zdej skup padla. Da ne rečem, da počustje je obupno, tresenje in vrtoglavice, nič ni zmene, kaj šele, da bi se učila. Pa še pritisk mi je grozno padel, že tako sem imela nižjega. No upam, da se mi to umiri. Da si bom z raznimi zvijačami uredila, da se mi ne bo več dogajalo samo te 3 tedne mam zelo niskega, pa še ko smo odšli s faksom na skiciranjem, ni bilo časa, da bi si kako čokoladko ali frutabelco kupila v Toskani, ker je tempo nenormalen, kot specjalci smo bili. Pregazili kar nekaj km. Jaz upam, da se čim prej uredi tole s sladkorčkom in pritiskom.
|