|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
17.7.2005 17:28:11   
alenkica
konec januarja se nam bo rodil naš prvi sonček. smo se že odločili za voziček in sicer ABC design sinus 4, ki nima vreče, je odprt. zanima me, če je potrebno kaj dokupiti ali je dovolj, če otroka le dobro zavijemo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj naj naredim
17.7.2005 17:35:43   
Lunca1
jaz bi na tvojem mestu kupila vatirano vrečo. Jaz sem imela tako s trdim dnom.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj naj naredim
17.7.2005 17:39:58   
Annny
Obvezno dokupi zimsko vrečo!!
Pa še kombinezonček, da ga boš v njem dala v vrečo.
Lp

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj naj naredim
17.7.2005 20:47:17   
rainbow
Ja, nekaj skoraj moraš imet, pa da ga lahko tudi ven vzameš v torbi/vreči in neseš noter (če ne greš kar z vozičkom) ali ven.

lp

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj naj naredim
18.7.2005 12:52:28   
alenkica
Torej moram obvzno dokupit vrečo, ki stane 10000, ali lahko samo pregrinjalo, ki stane 3000?

Zadnje se mi zdi boljše, ker vrečo rabiš zelo malo časa.

Kaj se vam zdi najboljše?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj naj naredim
18.7.2005 13:22:37   
Pikabu
Mi smo kupili voziček, kjer je bila vreča že zraven in smo jo uporabljali kar dolgo, nekje do 6. meseca. Meni se zdi vreča bolj primerna, vsaj pri našem vozičku. Lepše ima glavico zaščiteno, lepše je ležala noter. Pregrinjalo smo tudi dobili zraven, pa ga niti enkrat nisem dala gor.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj naj naredim
18.7.2005 15:59:48   
Lunca1
Kupi raje vrečo, res je dražja, ampak pri pregrinjalu mu lahko noter piha, pri vreči pa je dobro zadelan.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?