|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beta HCG vrednost
27.5.2010 17:37:04   
Taddy78
Danes 13. dan po embrio transferju, sem imela krvni test, ki pa ni bil ravno navdušujoč...
Vrednost je bila 49. kar je po mnenju zdravnice skorajda premalo da bi lahko upala na nosečnost.
Rekla je da neka kemična nosečnost je, da pa naj pridem v ponedeljek še 1x na test.

A mislite da še je kaj možnosti? Koliko berem po netu, vrednost nad 40 naj bi bila nosečnost...v njenem pogledu  in besedah pa nisem našla glih kaj vzpodbudnega...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beta HCG vrednost
27.5.2010 20:07:42   
loremi
Taddy recmo, da možnosti vedno so. Ne sme se obupat dokler ni res konec, čeprav vem, kako je to težko.
Trenutno tako nizek hormon lahko pomeni, da se je zarodek zelo pozno vgnezdil, ali pa da gre žal res za "t.i." kemično nosečnost (za ta izraz sem ravno v tem mesecu prvič sišala in niti ne vem, kaj pomeni).
Trenutno ni druge, kot čakat na ponedeljek na ponovni odvzem krvi, vem, da je še dolgih par dni do tja, ampak da se prepričajo, kako kaže, je treba počakat. Želim ti vso srečo!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2010 20:15:25   
Taddy78
Vprašala sem še sestro (oz. sem prosila njeno hčerko da jo vpraša), ki tam dela in je rekla, da ta nizka vrednost ni nosečnost, da se zarodek je prijel, se pa ne razvija in da imam v pon. še en test bolj zaradi tega, da to potrdijo. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2010 20:16:27   
Taddy78
Aja, loremi, hvala user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2010 10:20:27   
anabanana
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Danes 13. dan po embrio transferju, sem imela krvni test, ki pa ni bil ravno navdušujoč...
Vrednost je bila 49. kar je po mnenju zdravnice skorajda premalo da bi lahko upala na nosečnost.
Rekla je da neka kemična nosečnost je, da pa naj pridem v ponedeljek še 1x na test.

A mislite da še je kaj možnosti? Koliko berem po netu, vrednost nad 40 naj bi bila nosečnost...v njenem pogledu  in besedah pa nisem našla glih kaj vzpodbudnega...user posted image

Moje izkušnje so bile zelo podobne ... hormon je potem še nekaj časa rahlo naraščal do 97, nato je nosečnost propadla. G mi je povedal, da je prišlo do vgnezditve oz. delne vgnezditve vendar nič več ...

Ti pa držim pesti, pa javi se z izvidi ... user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.