|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro...avgust
17.7.2005 6:55:26   
Tiamo
:(:( danes sem pa slabo spala...so me okoli 5 začeli mučiti mravljinci v prstih, predvsem na levi roki. Najbolj srečen je bil :love:, ker sem ga pribljižno 30 min praskala in masirala po hrbtu, da sem odpravila mravljice. Veselje brez mravljincev je trajalo pol ure, potem sem vstala. Vidim, da so mi začeli tudi prsti in roke otekat (noge so v istem stanju kot pred mesecom)...se bliža dan, še 19 dni.

Včeraj sva z :love: opazovala trebušček, dobil je obliko žoge :zmeden:, prav simpatičen je. Malo me je strah telih gibov, jih bom probala danes šteti. :duda: se mi zdi, da se je umirila. Drugače me nič ne boli, nič ne špika,....moram potrkati na les :kuza::kuza:

WC smo porihtali, moramo samo še kupiti računalniško in TV mizico. Sva včeraj :love: skoz BTC dala, pa nimajo nič pametnega. Bomo mogli v IKEO ali pa naročiti po meri. Samo nevem kje bom mizarja našla, da mi bo to naredil v enem tednu. Upam, da se mi bo izteklo vse po načrtih. Pa tudi če ne, itak imam za :duda: vse naštimano, čeprav je zdaj vse zloženo v posteljici in se nič ne znajdem. Bom že...

Se tipkamo, upam, da vas ne bom čakala do 10:00, mi je dolgčas...

LP tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutro...avgust
17.7.2005 8:23:18   
miševi
Zdravo, Tia:bravo: in ostale!

Jaz pa zvečer zaspati nisem mogla, ko pa sem, sem pa spala kot ubita. Ja, tole mravljinčenje rok mi je znano od prvič. Ker nisem vedela za kaj gre, sem mislila, da celo življenje ne bom več čutila kazalca:)-. Je pa zaniminvo, da mi jih sedaj nič ne mravljinči. Sicer pa itak pravijo, da si nosečnosti niso enake in to drži kot pribito.
Moj :love: je šel zdaj s tamalo kar sam v trgovino. Glede na včerajšnji dogodek sem raje lepo doma. Bom raje malo noge poštimala, so že "lepo" zaraščene. Mi vsaj nihče ne bo vdiral v kopalnico.
Tia, a ne kako odleže, ko so dela za tabo. Ampak smo take, da še vedno kaj manjka - tebi mizice (midva sva lepe in poceni videla in eno kupila v Dipotu), meni ena omara, pa dve polički in ena nočna omarica za v otroško. Sem na boljšem od tebe edino v tem, da mi željeno lahko naredi :love: (če se mu zljubi:)-).

LP:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutro...avgust
17.7.2005 9:24:25   
Tiamo
Hy Miševi...

Odleže ko so dela opravljena, samo vedno se najde kaj novega. Brskam po netu za kakšno idejo, pa ni nič pametnega, ali pa jaz ne najdem.

Tole mravljinčenje me bo verjetno spremljalo do konca, kdaj je pri tebi minilo?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutro...avgust
17.7.2005 9:26:47   
tina104
Pozdravček vsem!
Sem videla, da se je včeraj kar nekaj dogajalo.

Spala sem do dveh zjutraj, potem eno uro nisem mogla spat in sem šla jest in brat, pa nekaj čez štiri nazaj spat do osmih. Na wc sem hodla enih 10x to noč, ne vem, zgleda, da sem včeraj vodo zadrževala (nič kaj nisem rabla na wc hodit), potem pa sem mogla ponoči vse nadoknadit. Meni so se tudi mravljincio pojavljali v rokah, pa zbudila sem se zjutraj z zatečenimi prsti - to pri meni ni ravno običajno.:zmeden2:

Me veseli Hugolina, da si še z nami. Sem že mislila, da boš kar en mesec pred mano rodit (če se ne motim, sva imeli prej isti rok - 22.8.). Pusti se zdaj malo razvajati.

Mogoče še potem kaj napišem. Se tipkamo!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutro...avgust
17.7.2005 9:31:50   
miševi
Tia, po porodu je minilo, kot bi odrezal.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutro...avgust
17.7.2005 9:37:52   
Tiamo
Miševi hvala, upam,da bo takoj minilo, ker me že pošteno nervira...tudi tipkam s težavo. :)-

Do zdajle sem naštela 4 gibe oz. obrate, je prava akrobatka, najlepše je ko se odrine od reber, auč..

Tina104 join the club z zatečenimi prsti in mravljinci. Upam, da se pri tebi ne bo stopnjevalo...

Kje ste ostale, spančkate...blagor vam

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutro...avgust
17.7.2005 11:14:17   
urši77
Ja, res smo danes malo dalj spali...saj je bila noč tako doooolga,Vstat ob2h, pa ob 4h, pa malo čez 4h, pa ob 6h,...Tale naša razgrajačka vedno bolj razgraja:)

Meni so sicer noge do sedaj ene 2x otekle, sicer ni take sile.Me pa ponoči tako bolijo noge, kot da bi šla vsak dan na Triglav:) Če ne pozabim na magnezij tudi krčev v mečih nimam.Me je pa začela noro bolet medenica in kolki.

Gibe naštej včesih deset tudi v desetih min.A, ja pa ponoči mi :duda: včasih zleze tako gor, da začnem prav težko dihat.Ko se mi je to zadnjič prvič zgodilo me kar malo panika, ker nisem mogla niti vdihnit normalno.Ko pa sem se malo sprehodila po stanovanju je blo pa malo bolje.Me je začelo tudi tiščat pod desnim rebrom....skratka vse skupaj je že malo nagužvano in postaja vedno bolj neprijetno.

Sem pa zadnje dni vse male cunjice oprala in zlikala in zdaj lepo pospravljene čakajo na :duda: Ta teden skočim še po kremce in oljčka pa ostale drobnarije, potem pa kar bo:bravo:

LP in počivjte in se cartajte - jaz sem s pospravljanjem do nadaljnega zaključila(se mi ne da več, bodo malo še drugi prišli na vrsto:) )

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutro...avgust
17.7.2005 11:45:52   
Jessy
:zaspan::zaspan: Dobro jutro, tudi od mene! :zaspan::zaspan:
Spet smo dolgo spali (do 11.20). Je tako pasalo! Je pa tudi res, da sva šla spat šele ob 1.30, ker sva buljila v TV.

A veste kaj se pa meni dogaja zadnji teden? Vsako noč spim nepokrita (oblečena v tanko pižamo), pri oknu (50 cm stran), ki je na stežaj odprt in tudi roleto imam popolnoma dvignjeno, kar pomeni, da je v sobi svež in prijetno hladen zrak. Vendar....jaz se večkrat zbudim s popolnoma mokro pižamo okrog vratu. Tolk se potim in to samo okrog vratu in samo kadar spim. Isto se mi zgodi tudi kako popoldne, ko malce oddremam. Prav nič prijetno ni! Zatekam pa tudi vedno bolj. Noge so že zjutraj zatečene, čutim pa tudi prste na rokah, da so bolj trdikasti. No...saj bo kmalu konec.

Se pa že dva dni prepričujem, da bi se spravila v sobico in dala oblekce za :duda: iz Space bagov in jih lepo po velikosti zložila v omaro. Po drugi strani se pa tolažim, da bomo itak čakali do 29.7. za :duda: in da imam zato še čas.
A ste ve to že naredile???

Se slišimo še pozneje! :zaspan:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutro...avgust
17.7.2005 12:01:07   
nanka
Čao,
Tia lepo da si zopet z nami.
Jaz sem že začela zlagati oblekice in ugotovila, da potrebujem še eno omaro, zato se bova najbrž v sredo odpravila v Ikeo. Me je pa malo strah, ker je kar dolga pot, do roka pa bo samo še 14 dni.

Jessy, tudi jaz sem popolnoma mokra vsak večer ko spim, pokrita pa že nisem bila vsaj dva meseca.

Zdaj grem pa na kosilo.
Pozdravček

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutro...avgust
17.7.2005 13:06:50   
violinski
Živjo dekleta!

Jaz sem že iz dolgega jutranjega sprehoda, kjer smo tako 'namatali' tamalo, da se sploh ni upirala, ko smo ji rekli, da gremo dol s tobogana pa domov. Zdej pridno spi, :love: si je tudi vzel par minut počitka, jaz pa počivam pred računalnikom.

Očitno nas je tole gnezdenje že čisto popadlo, jaz sem včeraj med osmo in deveto uro zjutraj pospravila vse, kar je Lana prerasla ali bo prerasla do jeseni (zimska oblačila) in pospravila v škatle, da sem vsa njena sedanja oblačila spravila v to omaro, njeno komodo sem pa spraznila - tja bodo ta teden odromala oblačilca za :modri:, takoj ko jih dobim iz likanja (ne likam sama, imam eno super punco, ki to opravlja namesto mene in to z veseljem). Mama me je tudi že klicala danes zjutraj in povedala, da so vse tetra plenice oprane in se sušijo na soncu, in da jih bo ta teden zlikala.

Mi smo tudi bili včeraj malo pozni, smo bli na ohceti s super vročino in soncem, s piknikom in z nevito, imeli smo se fenomenalno, tudi Lana - je zdržala biti pokonci do 21. ure, čeprav običajno hodi spat malo pred osmo. Tako je tudi zjutraj malo potegnila spanje in naju pustila pri miru do 7:20 :bravo:

Jaz že kak mesec spim ne samo odkrita ampak tudi samo v hlačkah, pri popolnoma odprtem oknu ( :love: se zavije v kovter), danes sem si le proti jutru oblekla zgornji del pižamice, ker mi je malo potegnilo čez hrbet. Spim pa že nekaj dni dobro, sem kar vesela.

Da mi ni dolgčas, že razmišljam o pohištvu za otroško sobico, ki jo bomo dali pripravit čez kake pol leta, ko bomo tudi malega :duda: selili vanjo. Lana ima zdej par kosov pohištva, ki večinoma sploh ne pašejo skupaj, ampak ker je sobica taka mala, da se ona itak ne igra v njej, je tudi čisto v redu.

Miševi, vedno te pozabim vprašati - koliko je pa Nika stara?

Jaz sem se odločila, da od danes naprej grem lahko v porodnišnico kadarkoli, upam, da mi ne bo treba predolgo čakat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutro...avgust
17.7.2005 13:13:58   
Tiamo
hy..ste se le zbudile...:bravo:

Tudi meni se dogaja, da spim odkrita pri odprtem oknu v samih spodnjih hlačah in majici od mojega :love:, zjutraj se pa zbudim premočena. Sem mislila, da so to živci oz. da sem malo nervozna, ker se bliža dan P. :zmeden: No verjetno ni to, ker nisem edina..a ne Jessy?

Jaz nebi pretiravala z dolgimi vožnjami, v Ikeo lih zaradi tega nisem šla, ker je predolga pot. Vsaka pa ve zase, meni je kdaj še do BTC-ja muka, pa imam cca 10 min vožnje.

se tipkamo, so me spet mravljinci napadli..:grrr:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutro...avgust
17.7.2005 13:39:40   
Jessy
Jaz sploh nisem normalna!:ups:
Že tako imam full napihnejn, trd in velik trebuh, da komej diham, pol se pa še nenormalno napokam pri kosilu, da je ja vse še težje! :grrr::grrr::grrr: Saj človek razume, da otroci nimajo mere, ko jim je nekaj všeč, ma da se to dogaja tudi meni, to pa res ni za nikamor!!!
Pol pa še pomislite, da se moj :duda: ne more tako nizko spustiti, ker je z ritko navzdol obrnjen, tako da niti zadnje dva tedna ne bom kaj lažje dihala.

Sem pa prej pozabila povedat, da tudi mene bolijo vse medenične kosti. Še posebno zvečer. Najbolj hudo je, ko se moram zvaliti s kavča in it na WC, pa me tako vse boli, da komej naredim prve tri korake, no, potem pa nekako stvar steče...morda bi rabila WD40, da bi malce podmazala te sklepe...:)-

Ja, očitno res nisem edina, ki se ponoči potim! Me veseli, da nas je več, čeprav nobeni tega ne privoščim, da ne bo pomote!!!

Tia, kaj pa, če bi šla v Izi mobili, spodaj v Emporiumu, kjer tudi delajo pohištvo po meri???

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jutro...avgust
17.7.2005 15:10:13   
Tiamo
Z Izi mobili sem enkrat imela že kratki stik, zaradi vgradne omare in predračuna...blabla..uglavnem so se mi zamerili.

Mizarja sem našla:bravo:, zdaj so na vrsti ideje...že od kosila rišem in gledam revije, pa tuhtam, :love: je šel raje spat, ker sem ga preveč morila. Sej bom nekaj stuhtala. Čakam še na eno RR-evko (drugače je arhitektka), ki mi je narisala dnevno sobo s pohištvom od Ikea. Čakam samo njeno pošto, nekaj ji ne deluje.

Tudi mene kdaj zabolijo kosti, iz postelje se zvalim dol, hodim ko raca (zdaj še posebaj, ko imam poškodovano nogo), izcedek se mi je danes povečal, pa še pečt me je začelo spodaj (sem rešila z jogurtovim obkladkom), naštela sem že 12 brc, ..

spet mravljinci :grrr:, se tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jutro...avgust
17.7.2005 19:03:17   
miševi
Tia, :bravo: za mizarja. Meni tudi moj "mizar" (beri :love:) spet dela poličke.
Ja, tudi jaz spim odkrita. Odejo si zgužvam med noge, tako da se zjutraj komaj ven izvijem. Zatekam niti ne toliko (mogoče dosedaj ene 2x), kosti me pa bolijo po daljšem mirovanju, ko je potrebno vstat. Bi si naštimala kar kakšno dvigalko ali pa škripec:)-.
Violinski ključ - Nika bo stara 3 leta in ravno danes smo ugotovili, da jo bom morala, ko bo :duda: jaz pestovat, moj bo pa novega člana. Smo imeli na obisku nečakinjo - dojenčka in se je obnašala kot malo detece. Ko so dojenčka uspavali, sem jo tudi jaz morala v naročju, skoz se je smukala okoli mene... Bomo pa malo vloge zamenjali in bo naš atiček več z dojenčkom.

Zdej gremo pa na sladoled....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?