|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preiskave pred CR
16.7.2005 14:33:16   
Jessy
Pozdravljene!

Danes sem izvedela, da bomo rodili 29.7. s CR zaradi medenične vstave. Je pa rekel G, da moram priti že 28.7. zjutraj, na tešče v porodnišnico, da mi bodo naredili vse potrebne preiskave.

Zdaj me pa zanima, če veste, kakšne preiskave to delajo???
A je morda katera rodila s CR v Postojni? Me zanima, koliko časa si notri po CR.

lp, Jessy :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preiskave pred CR
16.7.2005 18:54:18   
dory
zdej ne bom govorila za postojno....meni niso delali posebnih preiskav ampak na hitro rezali..notri sem bla 10dni...drugace se gre po cr ce ni panike domov po 8 dneh...prvi je itak nulti :)

drgac pa nc bat...cr ni nic posebnega...meni osebno se bols po svoje,saj se otrok ne matra tolk,kar je bistveno..tud manjsa moznost zapletov je...so pa bolecine mal smotane...mene je zategval celih 9 m in ob vsakem fizicnem naporu..pa se je tud to postimal :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preiskave pred CR
16.7.2005 19:17:02   
urši77
Verjetno pregledajo kri(elektroliti,koagulogram, krv.skupino), UZ,ginek.pregled, EKG, CTG,...in kaj takega.
Vsaj to so osnovne preiskave.

LP in veliko sreče:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preiskave pred CR
17.7.2005 10:03:06   
ZARA
Jst tud ne govorim za Postojno...men so naredil vse kar pravi ursi77!
Jst sem bla notr en dan pred CR in pol še 7 dni,se pravi 9 dan sem šla ven...
LP in srečno!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preiskave pred CR
17.7.2005 10:12:19   
Antigona
Sicer ne vem kaksne so preiskave za CR, bom pa "upam" v tistem času v Postojni. Morda se pa srečave...
Pravijo pa, da te v Postojni radi zadržijo malo dlje. Po navadnem porodu je v Ljubljani 3 dni, v postojni pa piše najmanj 4 dni...

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preiskave pred CR
17.7.2005 11:06:29   
Amoss
Jaz tud ne vem za postojno, meni niso delali nobenih posebnih preiskav,...V mb porodbnišnici je pa tako da si 3 dni na intenzivni negi, 4 dni pa na oddelu, tako da lahko greš 7 dan domov.Jaz sem šla že 6 , ker je bla ful gužva in sem bila samo 2 dni na intenzivni negi.
Od pregledov pa samo ctg in anasteziolog me je ful vse izprašal, druga pa nič

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preiskave pred CR
17.7.2005 11:51:59   
Jessy
Antigona, morda se pa res srečava!!!

Drugače pa vem, da si v PO vedno dlje notri, kot drugje, kar mi je čisto vredu, da se res kolikor toliko opomoreš predno greš domov.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preiskave pred CR
19.7.2005 8:28:16   
bobek05
Žal, tudi jaz nisem imela CR v Postojni, ampak v MB. V porodnišnico sem šla 1 dan prej (ker sem tudi imela elektivni CR zaradi medenične vstave) - takrat sem morala dat en kup podatkov, pa birokracije da te ubije, potem so mi vzeli kri (urina pa mislim, da ne), nato pa še CTG in UZ.. drugega pa nič. Zvečer so me še pobrili, zadnja stvar, ki sem jo smela jest je bila večerja, po polnoči pa tudi pit več nisem smela. Zjutraj (ob 6h) sem dobila svečko.. ob 10.10 pa se je s spinalno narkozo že rodil Anej :)

Bobek + Anej (1 mesec + 3 dni)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   preiskave pred CR
19.7.2005 8:29:03   
bobek05
Pa še to - jaz sem morala prit notri 1 dan prej okrog 10h, pa mi ni trebalo bit na tešče :zmeden: ..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   preiskave pred CR
19.7.2005 8:30:07   
bobek05
Po CR sem šla domov na 5.dan ..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   preiskave pred CR
19.7.2005 21:36:03   
Mirna*
Bobek05,zanima me, kako izgleda CR s spinalno analgezijo. Ali lahko malo opises? Ali je ocka lahko zdraven oz. ali po operaciji klahko pride k tebi?
Jaz sem prvic imela CR in ne vem, kaj bo tokrat.
Hvala, lp tebi in :duda:Aneju. Moja soseda pa ima Enej-a.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?