|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celovec H&M
15.7.2005 16:36:13   
uma
Katera mi ve opisat pot kako v Celovcu priti do H&M?
Prišli pa bomo skozi prehod "Trbiž".
Ne bi rada preveliko časa zapravila z iskanjem trgovine, bog ne daj pa da se še kje izgubim.

Res bi bila hvaležna za informacije?
Thanks.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Celovec H&M
15.7.2005 16:44:12   
uma
Pardon, gremo čez Ljubelj!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Celovec H&M
15.7.2005 18:54:29   
Jessy
Jaz sem bila tam samo 1x n še takrat sem sedela zadaj, vendar tja ni težko priti. Kar nekaj časa se v Celovcu voziš le naravnost. Vse, dokler ne zagledaš bencinsko črpalko (na vaši desni bo) SHELL in takoj za to črpalko zaviješ desno. Se mi zdi, da je tu postavljen tudi semafor. V glavnem, to je prva Shellova bencinska, pri kateri zaviješ desno, potem pa takoj zagledaš še en semafor. V levo je puščica Center, kamor je pot do H&M, vendar smo me pri tem semaforju zavile na desno, kjer je eno parkirišče, smo tam parkirale in potem šle peš do H&M. Smo še kar nekaj časa hodile (cca 400-500m), kjer greš najprej mimo C&A trgovine, potem je pa kmalu ena tržnica, kjer greš tudi le naravnost, pa čez cesto naravnost in potem še malo naravnost, nakar zagledaš H&M.
Morda se sliši zakomplicirano, v resnici pa ni. Problem je le, kje parkirat. Tam, kjer smo me, je bilo čisto vredu, ker nisemo nevem koliko kupovale, pa še kup trgovin vidiš spotoma.

Jaz upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Celovec H&M
15.7.2005 18:59:03   
Jessy
Ma, morda smo še več prehodile od parkirišča do H&M, sam meni ni bilo tako daleč, ker imaš kaj za gledat.

Aja, pa še to...jaz sem bila nad H&M razočarana, saj sem takrat kupovala oblačila zase (nosečniška), ki pa jih ni bilo. Za otroke imajo pa kar pestro izbiro. sem pa v C&A dobila ogromno zase, pa za otroke imajo le še več, kot v H&M.

Vem ti pa samo za ta H&M povedat, ki je v centru. Je pa baje še eden v neki industrijski coni.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?