|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skuta Ljubljanske mlekarne
18.5.2010 12:07:51   
BIA79
Zadnje čase se mi pogosto dogaja, da ko odprem skuto (100g lonček) Ljubljanskih mlekarn, je skuta, kljub temu, da je rok zapadlosti čez en mesec, plesniva..Zanima me, če imam samo jaz tako srečo ali se še kateri to dogaja? Katere skutice uporabljate? Meni so se te MU prav zamirile...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skuta Ljubljanske mlekarne
18.5.2010 12:35:17   
Felicita
če jih kupuješ v isti trgovini je možno, da je to zaradi nepravilnega skladiščenja in/ali poškodbe embalaže... sicer bi ti mogli pa zadevo zamenjat, če jo neseš nazaj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2010 12:35:28   
kristinaj
ko sem našima dajala tiste majhne sadne od LM, ki imajo pisan lonček, je bila banana pogostokrat plesniva.... dajala sem jima od fruchtzwerge ali pa tiste od vipavskih ki sta jagoda in banana, pakirane po 4, te jima dajem še danes in všeč jima je bila tudi skuta od LM, tista s podloženim sadjem..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2010 12:45:50   
travica
Pokliči na njihov tel. za uporabnike in ti bodo povedali kje se lahko oglasiš in dobiš nove skutice. Zelo prijazni, ne komplicirajo.

evo to je iz http://www.l-m.si/stiki
Na brezplačni številki 080 11 44 vam bomo odgovarjali vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 14.00 uro.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2010 12:51:56   
BIA79
Travica hvala...sam ne vem, če je to izvedljivo če si iz Kp? Saj vem, da bi nam jih v trgovini zamenjali, ma kaj ko račun prehitro roma v koš...Naši punci dajam tisto navadno, potem ji zamešam sadje notri...sadne tudi uporabljamo, ampak zaenkrat nismo imeli nobene nesreče...

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2010 21:02:48   
inč
hoj...

...tudi meni se je že zgodilo da je skutica LM plesniva...user posted image ...ravno včeraj....sva bili zunaj in dobro da sem zraven vzela še navaden jogurt...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2010 22:50:01   
urshak
zanimivo, da se je tudi meni to zgodilo pred dvema dnevoma, pa je imela skuta rok uporabe do srede junija

(odgovor članu inč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2010 23:15:59   
Onasiss
To se je dogajalo tudi 4 leta nazaj pa sem začela druge kupovt.

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 18.5.2010 23:17:06 >

So what....

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2010 7:07:14   
macko
tut men se je to že zgodilo...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2010 9:36:18   
koala
Ravno zaradi tega sem jaz nehala kupovati skuto LJ mlekarn.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2010 19:56:23   
marjetica8
Jst kupujem tolminsko skuto od planike. Je super, ker nima (baje) nobenih dodatkov, pa še ni kisla in jo ma moj user posted image  rajši. Edina napaka je da majo pakirano po najmanj pol kile in se kr hitro pokvari...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?