Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 12.5.2010 19:23:22
|
|
|
|
ledenaa
|
Nobene drame ni treba delati iz tega. Jaz sem tako kot ponavadi ko imam M. Imel asem tampon.Se greš slečt,takrat sem tudi vzela tampon ven,ga vrgla v smeti,se ulegla in G je opravila svoje.Potem sem si nazaj vstavila nov tampon in to je vsa umetnost.Imej s sabo še vlažilne intimne robčke,da se spodaj obrišeš in to je to
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 12.5.2010 19:42:29
|
|
|
|
Zanica
|
hvala... drugače nisem tako "babska" ampak samo me je zanimalo kako ste to vi opravile da se niste "zapackale"
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 12.5.2010 20:03:24
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok, mam drugacno izkusnjo. na pregledu po porodu se z G posvetujem glede zascite. in prideve do tega, da bi bila za mene najboljsa mirena. mi zenska napise recept in mi rece naj grem dol v lekarno po njo in pridem nazaj. pa sem rekla...saj nimam M! rece G: saj to sploh nima veze! pridem nazaj v ambulanto z mireno v roki, se usedem na stol....hopa cupa, mirena nastavljena. brez bolecin in neprijetnosti. sem pa dobila mireno še pred prvo menstruacijo po porodu.(pri dokaj poznani in cenjeni G na nasih koncih)
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 12.5.2010 20:20:25
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - če jo daš vstavit po porodu, potem ni treba čakati na M, ker je MV itak razširjen od poroda.
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 12.5.2010 20:36:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aha, tako zmajaz. nisem vedla.
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 13.5.2010 22:06:48
|
|
|
|
klarči
|
Ampak tista s tamponom pa po moje ni glih fajn ideja. Saj priporočajo, da tudi kasneje nekaj časa ne uporabljaš tamponov, dokler se ne navadiš na mireno... Jaz sem šla kar z vložkom... Sicer pa mi jo je po dobrem letu dal tudi ven, ker sem ob njej mela po 13 dni krvavitev...
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 16.5.2010 16:40:32
|
|
|
|
viroza
|
Šla sem kar z vložkom,prej ko sem skočila na "kozo"sem se šla osvežit v wc. Pet min.je vse skupaj trajalo in rešla sem se mučih mestruacij,pms-a in vložkov.Ko preteče 5 let grem po novo. Miš a hodiš k Jordanovi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2010 17:13:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako poteka vstavitev mirene 16.5.2010 17:16:49
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Miš a hodiš k Jordanovi? da
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?