Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 13:08:28
|
|
|
|
RAKICA2007
|
http://www1.ibon.com/Default.aspx?Stran=Faq jaz ga sicer imam... ampak mislim, da so tile podatki ne javne narave... eno vprašanje: kaj pa če bi v podjetju povprašala... ali ti ne bi dali teh podatkov?
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 13:14:02
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ko sem si izbrala podjetje, mi je napisalo, da moram plačati okoli 40€. Osebno na podjetje ne morem, ko pa sem tja poklicala, so mi rekli, da moram naglavnega naslovit prošnjo z opisom zakaj to potrebujem, kar bi, četudi mi ugodijo, trajalo predolgo, saj moram nalogo oddati v nedeljo. Vseeno hvala, Mojca
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 15:26:31
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Se bom pozanimala... pa ti sporočim... ok? Upam, da se uredi :))
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 18:52:58
|
|
|
|
ona
|
pejdi na stran od AJPESA pod rubriko FI-PO in dobiš vse kot v ibonu,plačaš pa 2€ za podatke,je enostavno,ne rabiš ibona
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 19:59:13
|
|
|
|
mojcaziga
|
Po mojih informacijah tu ne dobim bonitetne ocene izbranega podjetja o. celotnega bonitetnega poročila. Finančna in poslovna poročila že imam. lp, Mojca
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 20:31:43
|
|
|
|
kamilija
|
lahko ti jaz pogledam, pa dam na mail podatke
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 20:40:39
|
|
|
|
Antilopa
|
Mojcaziga, saj veš, kje me najdeš
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 20:51:04
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Mojcaziga, saj veš, kje me najdeš Sem poslala mejl
|
|
|
|
RE: ima katera dostop do iBONA? 11.5.2010 20:51:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija lahko ti jaz pogledam, pa dam na mail podatke Hvala Če ne dobim, ti pošljem mejl. lp, Mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?