vesna_b
|
midva sva bila v kampu, ko je bla tamala stara skoraj 3 :) mesece oz jih je tam dopolnila. in to ravno v Straškem... bili smo v prikolici, 14 dni, in smo se mel enkratno zjutraj okoli sedmih, ko se je zbudila, sva se podojile, potem pa smo odšli peš v Novaljo na kavico in rogljičke, pa nazaj, kjer smo imela zajtrk, potem smo odšli malo na plažo - sence je dol kar nekaj. kopal je nismo, smo sam nogice namočil ji, drugo pa ne. je bla le premajhna. smo pa imela s sabo ležalnik, in je gor uživala, sva pa tud dala zunaj v senčko tisto blazino za ležat, na pol, da je blo bolj debelo, pa brisačo in pleničko čez, pa je gor bla ogromno... je pa fajn v straškem, ker imajo prav za otroka banjico, tako da ga lahko umiješ. ne vem, če je že v vseh sanitarijah, tle ko smo mi hodil, je blo. banjica, pa pult zraven, da otroka pol še okomot oblečeš. ob enajstih smo šli iz plaže, ob štirih nazaj, pol po večerji pa spet v mesto peš. tamala je pa v vozički full hitr zaspala, in smo jo pol sam prestavila. no, ona je še večerjala vmes, na kaki malo odmaknjeni klopci :) he he he ej, zrak ji je pa tako pasal, da je ogromno spala, sploh ponoči. midva sicer nisva hodila veliko ven jest, sva kar ustvarjala, sploh zvečer je moj ogromno na žaru pekel, če sva pa šla, sva počakala, da je zaspala - itak je do mesta skor pol ure počasne hoje, potem sva šla pa jest. jaz bi na tvojem mestu šla.
|