|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabrostan in podobno
6.5.2010 15:49:30   
Anonimen
zanima me kako ste prenašale tablete kot so dabroston, urtogestan .... Stranski učinki?
Zakaj ste jih dobile predpisane?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabrostan in podobno
6.5.2010 15:51:25   
zaljubljena23
Dabroston, za sprožitev M....Utrogestan, lani v času N ob rjavih izcedkih...Stranski učinki, nobeni

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2010 16:01:01   
Rakica_80
Kot ti je napisala Zaljubljena23,dabroston je za sprožitevuser posted image , utrogestan pa za podporo, da se lažje vgnezdi. Jaz sem imela stranske učinke z Utrogestanom...vrtoglavice, slabo počutje...

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2010 16:08:48   
Anonimen
jaz sem dobila dabroston , zaradi krvavitve oz . krvavega izcedka v zgodnji nosečnosti.... no vseeno se ni srečno končalouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2010 16:12:47   
Rakica_80
Anonimna, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2010 20:04:28   
loremi
Utrogestan sem dobivala ob postopku IVF, menda za lažjo vgnezditev, sam ni nč pomagal, Dabroston pa sem dobivala zarasi sprožitve user posted image  in enkrat tudi zaradi zaustavitve user posted image , ter pa 2x za podporo nosečnosti (krvavitve, izcedki v nosečnosti), pa se je obakrat slabo končalo user posted image .
Stranski učinki? Nobenih. No mogoče pri Urogestanu malo več zaspanosti.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2010 23:32:18   
Anonimen
Tudi jaz sem dobila dabroston v zgodnji nosečnosti zaradi krvavitve (uspešno).

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2010 13:21:38   
lana38
Jaz sem jemala Dabroston v user posted image zaradi izcedkov do 12. tedna user posted image . Izcedki so se nehali po par dneh. Rezultat je star že 2 leti. Stranskih učinkov nobenih.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?