Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno - pecivo iz pšeničnega zdroba 6.5.2010 8:10:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
če boš dala še peči v pečico se bo pšenični zdrob skuhal oz. spekel in nabreknil.
|
|
RE: Nujno - pecivo iz pšeničnega zdroba 6.5.2010 8:56:13
|
|
|
|
donat
|
pšenični zdrob nabrekne. tako da mora biti tekoče, ni panike dober tek!
|
|
|
|
RE: Nujno - pecivo iz pšeničnega zdroba 6.5.2010 10:01:54
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
A se lahko uporabi tudi koruzni zdrob? A lahko napišeš kako poteka postopek s kremo. Imam viška koruzni zdrob in ne vem kako ga na hitro porabiti. Se priporočam za recept
|
|
|
|
RE: Nujno - pecivo iz pšeničnega zdroba 7.5.2010 8:10:52
|
|
|
|
LERO
|
Krema: mleko, sladkor in moko - jaz sem dala ostro - sem skuhala kot puding in nato ohladila. V ohlajeno zmes sem dala stepeno margarino in nastala je zelo okusna krema. Testo - po treh urah je bilo še vedno premehko za valjanje, tako da sem dodal precej pšeničnega zdroba - mislim, da se ta zdrob potem ni dovolj nabreknil. Na koncu sem dodala še moko, da sem sploh lahko zvaljala. Ampak, kljub temu je nastalo lično pecivo iz treh oblat, vmes in na vrhu pa krema. Za okras pa sem dala malo mrvic.
|
|
|
|
RE: Nujno - pecivo iz pšeničnega zdroba 7.5.2010 9:00:12
|
|
|
|
2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: LERO Krema: mleko, sladkor in moko - jaz sem dala ostro - sem skuhala kot puding in nato ohladila. V ohlajeno zmes sem dala stepeno margarino in nastala je zelo okusna krema. Testo - po treh urah je bilo še vedno premehko za valjanje, tako da sem dodal precej pšeničnega zdroba - mislim, da se ta zdrob potem ni dovolj nabreknil. Na koncu sem dodala še moko, da sem sploh lahko zvaljala. Ampak, kljub temu je nastalo lično pecivo iz treh oblat, vmes in na vrhu pa krema. Za okras pa sem dala malo mrvic. Nekaj podobnega sem že delala. Naj ti povem, da se tako pridobljeno testo ne valja ampak se z žlico porazdeli po pekaču in poravna. Krema se ne peče ampak se razmaže (še topla) po pečenem testu.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?