|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:16:07   
cekrček
Ojla punce

Mene pa zanima v kolikem času ste dobile odločbo za otroški dodatek.Jaz sem namreč že 25.5. oddala vse papirje ,pa je še vedno nisem dobila.A je to normalno da tok časa traja?Predvidevam , da dokler ne dobiš odločbe, tudi denarja ni a ne?:(

Lep dan vsem skupaj :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:19:29   
tinatona
Haj!

Ko sem jaz oddajala je rekla da jo moraš po zakonu dobit v 30 dneh, tko da se mal pozanimi kje je.

LP Tina

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:19:32   
Taša
Jaz bi na tvojem mestu poklicala. Ker to je pa definitivno predolgo! Bi že mogla dobit nakazilo po mojem mnenju...Če odaš do konca meseca dobiš nakazilo že naslednji mesec...Tako da definitivno pokliči!

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:31:20   
cekrček
Sej sem že parkrat klicala pa so junija rekli, da obravnavajo majske prošnje in da jo še junija dobim.No pa je junija ni bilo, pa sem v začetku meseca julija spet klicala, pa so mi spet rekli da obravnavajo še majske prošnje in da jo v juliju dobim.No pa je skoraj pol julija že mimo in še vedno nič.Men ni nič več jasno.Čist mem mi je pa skos klicariti in težiti, ampak očitno bom mogla.

Lep pozdrav

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:34:07   
lex
dans je nakazilo tako da prečekiraj nakazila - drugač pa jim zagnjavi :pujs:

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:34:17   
tinatona
ti kar poklič, pa povej da je zakonsko predvidenega časa že zdavnaj konec.

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:37:21   
cekrček
Nakazila ni to sem že pogledala, tko da jim grem res morit po telefonu :hudicek:

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:52:11   
cicido
Jest sem jo dobila v treh dneh, sem pa iz Skofje Loke. A dons je otr.dodatek ze nakazan? Kaj pa porodniska?

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 8:58:37   
tinatona
Porodniška bo pa jutr.

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 9:07:07   
india
Tudi jaz sem na odločbo čakala 2 meseca, so bili zabasani,je rekel stric na CSD.
Denar pa sem dobila neprekinjeno :rozica:

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ODLOČBA ZA OTR. DOD.
14.7.2005 9:33:54   
Anonimen
isto je blo pr men in pol k sem preverjala kaj je zdej to sem ugotovila da sploh niso dobl - poslala sem po pošti :) tko da hit prever!

(odgovor članu cekrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?