Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 26.4.2010 12:05:49
|
|
|
|
sayuri
|
Misliš Grič pri Kočevju ali Grič pri Ribnici? Za slednjega ti lahko pomagam.
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 26.4.2010 14:51:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pri ribnici. kaj vem... tisti gric, ki je med ribnico in kocevjem. zanima me, koliko metrov je prb. od table grič, do prve avtobusne na desni. v smeri proti kocevju. vec kot 200m, ali manj od 200.
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 26.4.2010 18:58:16
|
|
|
|
petra2a
|
Miška, jaz sem doma med Ribnico in Kočevjem. AMPAK, imamo Grič pri Ribnici in Breg pri Kočevju/Ribnici. Griča pri Kočevju ni.
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 26.4.2010 19:07:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
gric pri ribnici. sigurno je grič in ne breg
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 27.4.2010 9:26:00
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pri ribnici. kaj vem... tisti gric, ki je med ribnico in kocevjem. zanima me, koliko metrov je prb. od table grič, do prve avtobusne na desni. v smeri proti kocevju. vec kot 200m, ali manj od 200. Po moje lih nekje 200m. Ko bom šla z avtom mimo, bom gledala na števec
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 27.4.2010 9:34:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, daj prosim. mene sp merili z radarjem. iz avtobusne postaje. in naj bi sla 204m od pištole prehitro. pa moj pravi, da 200 m nazaj od postaje sploh se ni naselje.
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 27.4.2010 19:40:52
|
|
|
|
zband
|
hitra in drzna
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 28.4.2010 7:25:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
popravek! sem mojega narobe zastopila. ne gre se za metre, ampak.... pred točko , kjer so merili je oviiiiiinek. pa drevesa, pa grmpvje. ravna cesta je sele 100 m pred radarjem. in me zanima, kako so me izmerili 200m stran v ovinku, ko niti avta ni še videt. ( se mi zdi)
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 29.4.2010 19:29:51
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* popravek! sem mojega narobe zastopila. ne gre se za metre, ampak.... pred točko , kjer so merili je oviiiiiinek. pa drevesa, pa grmpvje. ravna cesta je sele 100 m pred radarjem. in me zanima, kako so me izmerili 200m stran v ovinku, ko niti avta ni še videt. ( se mi zdi) Torej - sem šla danes 3x mimo, da sem vse preštudirala NAjprej - gledano, če se pelješ iz smeri LJ proti Kočevju. Od table Grič do avtobusne postaje na desni je tam nekje 430m-450m. Od ovinka, kjer dejansko prvič zagledaš avtobusno postajo in te radar že lahko izmeri, do postaje je pa nekje 200-220m. NAtančno mi metrov v avtu ne pokaže - saj veš, kako se metri obračajo. No, če sem ti kaj pomagala...
|
|
|
|
RE: ali se katera vozi ...(Grič pri Kočevju) 30.4.2010 8:30:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
malenkost ta 200-220 mi ni vsec. vedet moram al je 203 al 205 m. a bi šla lahko naslednjič peš? hec
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?