|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akupunktura
22.4.2010 10:41:10   
tanja26
Živijo,

Zanima me je če katera poizkusila akupunkturo med nosečnostjo za lažji porod?

Lp, Tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akupunktura
22.4.2010 11:08:03   
Hope2
Moja prijateljica je poskusila. Porod bil dolg, mukotrpen in na koncu sledil CR.

(odgovor članu tanja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2010 11:34:07   
MAŠKA
Jaz sem hodila, ali je pomagala AP ali ne ne morem reči, ker ne vem kako bi izgledal porod, če ne bi hodila. Je pa res, da se je porod začel naravno, imela sem svoje popadke, porod je trajal pa cca 3 ure.
Pri prvem porodu nisem hodila in semimela porod sprožen z gelom in umetnimi popadki. Kar se tiče bolečin, ne morem reči, da je bil drugi kaj  manj boleč kot prvi, obakrat je bolelo kotuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tanja26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2010 13:10:34   
Lantea
Jaz sem pri prvi nosečnosti bila in grem tudi zdaj drugič. Če je res pomagala tudi jaz ne vem. Sami popadki so se sicer kar vlekli, ampak ko je bil pa čas za akcijo, je šlo pa hitro. V porodni sem bila samo uro in pol. Sploh ko so mi mehur predrli, je šlo na en dva tri. Nisem še slišala nobene, ki bi bila na akupunkturi in bi porod bil mučen. Je pa zagotovo, da na vse ne deluje enako.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2010 13:27:36   
charlyka
Jaz danes začnem s prvo terapijo. Upam, da bo kaj pomagalo user posted image user posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2010 15:16:46   
tanja26
Hvala za informacije. Kam ste pa hodile?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2010 15:22:44   
malaMravljica
Lantea, ker je vse enkrat prvic ti povem, jaz sem bila na akupunkturi, 6 terminov se mi zdi in pol v porodni od 3h zjutraj do skoraj 4 popoldan, ko sem rodila. Zamenjala sem 3 babice.

No, pa vseeno ne morem rect, da ni nic delovalo, ker ne morem vedet kako bi bilo brez. Sem pa poleg akupunkture pila tudi caj iz malinovih listov in imela 3x masazo stopal ( na to sem pa hodila bolj zato, ker je tok fajn)

Ce bi bila spet tik na koncu, bi se pa spet odlocila za.

(odgovor članu tanja26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2010 18:39:16   
Lantea
user posted image Js upam, da je pri prvem porodu akupunktura pomagala in da bo tud tokrat šlo tk hitr. Da ne bom ena izmed tistih, ki mi ne bo pomagalouser posted image user posted image . Mislim pa, da je zraven pomembno tud to, da v te stvari verjameš, ne pa da daš vse te evre za razne masaže, akupunkture in ne vem kaj še, v prvi fazi pa temu niti ne zaupaš. Pa pozitivno mišljenje. Sej če ne bo šlo, se bomo pol sekirale, prej je pa že lažje živet, če si misliš, da bo porod "lahek". Pa men je tud dost pomenla misel iz materinske šole, da si z vsakim popadkom, ki pride, bližje temu, da boš končno objel svoje dete. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2010 16:46:42   
malaMravljica
Lantea, ce je to slo name moram povedat, da sem jaz vse to delala zato, ker sem bila 100% prepricana, da pomaga in se poroda nisem niti slucajno bala, v porodno sem sla prepricana, da bom v najvec 5 urah mamica, da bo vse mimo in sem sevda ponosno odklonila epiduralno, ki mi jo je ginekolog prej priporocil. No, po enih 10. urah, sem pa itak izgubila vsako upanje in tudi tista misel, da z vsakim popadkom si blizje deteca mi je bila ze cist mimo.  Sam kot pravim, jaz vse to se vedno priporocam. No, pa vse se je izplacalo, ker imam super bejbija sedaj.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?