Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 21.4.2010 10:57:58
|
|
|
|
silvy
|
Ni še nič objavljeno. Zdaj sem gledala.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 21.4.2010 14:50:04
|
|
|
|
J.L.
|
velja tudi za najemniška stanovanja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 15:23:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 21.4.2010 18:45:08
|
|
|
|
2.2.
|
če smo dali že lani vlogo in tudi lani dobili potem letos moramo ponovno dat kakšno vlogo ali ni potrebno nič?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 21.4.2010 19:44:22
|
|
|
|
guppy
|
Mi smo morali vsako leto obnavljati vlogo. Sicer z manj dokazili kot prvič, a vseeno. Počakajmo na besedilo javnega poziva, pa bomo videli kdo so upravičenci za subvencije.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 21.4.2010 21:36:28
|
|
|
|
ribica.
|
vlogo moraš vsako leto obnovit, ampak je to občutno manj dela kot prvič, ker že imajo vse potrebno podatke.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 23.4.2010 12:34:14
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Da ne pozabimo ... Sklad načrtuje objavo javnega poziva za dodelitev subvencij za leto 2010 predvidoma 30. aprila 2010. Vir: stanovanjskisklad-rs.si Predlagam, da se tu obveščamo, ko bo kaj novega. A govorimo to o subvenciji za nakup stanovanja? Za mlade družine?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 8:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 13:49:20
|
|
|
|
Casiopea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 13:53:37
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem? Mi smo trije v 99,8 m2, pa smo lani dobili subvencijo.
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem? Mi smo trije v 99,8 m2, pa smo lani dobili subvencijo. Potem bi pa mogoče šlo, sam kaj ko sem zdej ugotovila, da sem prestara Ah ja, pa sm mislila, da sm še mlada.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:31:29
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem? Mi smo trije v 99,8 m2, pa smo lani dobili subvencijo. Potem bi pa mogoče šlo, sam kaj ko sem zdej ugotovila, da sem prestara Ah ja, pa sm mislila, da sm še mlada. važna je starost otrok in ne staršev
< Sporočilo je popravil Tinky -- 30.4.2010 20:32:22 >
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:33:35
|
|
|
|
sanelaa
|
A katera mogoče ve kako je s tem če je partner že prijavljen na naslovu lastniškega stanovanja, jaz in sin pa še vedno na naslovu najemniškega stanovanja? Ima to kaj veze? Je stanovanje namreč še vedno v fazi prenavljanja..........
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tinky hvala. Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencija To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem? Mi smo trije v 99,8 m2, pa smo lani dobili subvencijo. Potem bi pa mogoče šlo, sam kaj ko sem zdej ugotovila, da sem prestara Ah ja, pa sm mislila, da sm še mlada. važna je starost otrok in ne staršev A si sigurna? ker jest sm prebrala , da ne smeš bit več kot 28, al sm spet narobe prebrala?
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa A katera mogoče ve kako je s tem če je partner že prijavljen na naslovu lastniškega stanovanja, jaz in sin pa še vedno na naslovu najemniškega stanovanja? Ima to kaj veze? Je stanovanje namreč še vedno v fazi prenavljanja.......... ne vem, mislim pa da morte bit na istem naslovu Aja sanelaa ena te je iskala tuki na rr, če si tista k ma ene kreme
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:37:58
|
|
|
|
sazi
|
za subvencijo nakupa ni nobenih dodatnih omejitev (1 otrok mora biti predšolski in finančnega cenzusa ne smete presegati - pa je kar visok) pri najemu pa je dodatni pogoj velikost najetega stanovanja, dokončana fakulteta enega od staršev in (nisem šla preverjat) morda še kaj
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:39:32
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa A katera mogoče ve kako je s tem če je partner že prijavljen na naslovu lastniškega stanovanja, jaz in sin pa še vedno na naslovu najemniškega stanovanja? Ima to kaj veze? Je stanovanje namreč še vedno v fazi prenavljanja.......... ne vem, mislim pa da morte bit na istem naslovu Aja sanelaa ena te je iskala tuki na rr, če si tista k ma ene kreme ne vem, kako je z najemom, ampak mi smo prvo leto dobili subvencijo za nakup, pa še nismo bili prijavljeni vsi na istem naslovu
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 30.4.2010 20:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi za subvencijo nakupa ni nobenih dodatnih omejitev (1 otrok mora biti predšolski in finančnega cenzusa ne smete presegati - pa je kar visok) pri najemu pa je dodatni pogoj velikost najetega stanovanja, dokončana fakulteta enega od staršev in (nisem šla preverjat) morda še kaj a res? a pol nam pripada? Zidat smo začel 2007,mamo tm okol 100kvadratov, pa 4 članska družina smo, jest sm stara 28 moj pa 30. Mah jest mal smotan berem zgleda
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 3.5.2010 14:32:44
|
|
|
|
Casiopea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sazi za subvencijo nakupa ni nobenih dodatnih omejitev (1 otrok mora biti predšolski in finančnega cenzusa ne smete presegati - pa je kar visok) pri najemu pa je dodatni pogoj velikost najetega stanovanja, dokončana fakulteta enega od staršev in (nisem šla preverjat) morda še kaj a res? a pol nam pripada? Zidat smo začel 2007,mamo tm okol 100kvadratov, pa 4 članska družina smo, jest sm stara 28 moj pa 30. Mah jest mal smotan berem zgleda Sm klicala na Sklad in se pozanimala glede kvadrature. Tako je ... oni ugotavljajo ali gre za prvo reševanje stanovanjskega problema in če gre, ni pomembno, koliko je veliko stanovanje, lahko je tudi 500 je rekla svetovalka :). Mi smo vsi prijavljeni pri starših, stanovanje smo kupili v letu 2008, je naše prvo in ničesar drugega ne posedujemo, torej gre za prvo reševanje. Ker pa smo prijavljeni drugje, bodo ugotavljali, ali smo lastniki tam, kjer smo prijavljeni. Ker nismo je to ok, saj bi tako pomenilo, da imamo že rešen stanovanjski problem.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 5.5.2010 7:38:17
|
|
|
|
sabri
|
A to bi lahk dobil tudi, če si solastnik hiše s starši in bi prenovil štuk, ampak brez gradbenega dovoljenja ali moraš imeti obvezno papirje? Hvala.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 7.5.2010 17:17:29
|
|
|
|
paši
|
Nekaj me zanima, dobili smo gradbeno dovoljenje za prizidek vendar je gradbeno dovolenje pisano na starše od partnerja, a v tem primeru lahko oddamo vlogo za subvencijo ali ne? Druge pogoje izpolnujemo.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 8.5.2010 12:52:17
|
|
|
|
sazi
|
vendar je gradbeno dovolenje pisano na starše od partnerja, a v tem primeru lahko oddamo vlogo za subvencijo ali ne? Druge pogoje izpolnujemo. Gradbeno dovoljenje bi moralo biti pisano na vas (oz. vsaj na enega od staršev mlade družine - nate ali na tvojega partnerja - piše v razpisnih pogojih.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 11.5.2010 11:38:26
|
|
|
|
paši
|
A mogoče katera pozna postopek spremembe gradbenega dovoljenja? Koliko to stane in v kolikšnem času je to urejeno? Hvala za pomoč
|
|
|
Katero ime izbrati?kimica86Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..Alina (
63%)
Luna (
19%)
Aria (
18%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!