|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in antidepresiv
15.4.2010 22:20:07   
ninchi9
Pozdravljene

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s sočasnim jemanjem klomifena in antidepresivov. Sama jemljem Fluval, mi je pa ginekolog v amb. za neplodnost predpisal klomifen. V receptu pa piše, da naj tiste ženske, ki uživajo antidepresive, ne bi smele jemati klomifena.

Aja, pa še nekaj... je katera imela kakšne stranske učinke pri jemanju klomifena?

Lep pozdrav

Ninchi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen in antidepresiv
16.4.2010 7:45:26   
Anonimen
Klomifen ima za stranske ucinke depresijo. Mislim, da je ravno to razlog, zakaj ga nebi smela jemati. Verjetno, te bo vseskupaj se bolj potrlo.

Tudi sama trpim za depresijo, vendar sem brez antideprasivov. Trenutno sem na drugugem dnevu klomifen, in trenutno nimam se nobenih dodatnih problemov. Bomo pa videli kako bo naprej.

Predlagam ti, da poklices G in ga vprasas, ce lahko jemljes vzporedno antidepresive in klomifen.

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2010 8:04:35   
Spirit75
ojla,

moje izkušnje nioso ravno dobre, zato se še odločam ali naj jih ta mesec jemljem ali ne.
Na meni so bili naslenji učinki - vročinski valovi še kak teden po jemanju, slabši vid, bolj razražena sem bila, na splošno sem bila slabšega počutja.

Kar pa se tiče z jemanjem še česa drugega, pa je res najbolje da pokličeš svojo G in jo vprašaš kako in kaj.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2010 10:39:51   
Anonimen
Pozdravljena!

Tudi sama sem prebolela depresijo pred dobrimi 4 leti sem se je dokončno rešila :) Letos sem bila 3 mesece na klomifenu in je res slabo vplival na moje psihofizično stanje. Ves čas sem bila zaspana, spala sem težko, žalostna, jokala sem za vsako figo, težko sem se zbrala, pozabljala, težila partnerju (je potrpel z namenom da rata user posted image ) ampak žal ni ratala, zato se nisva odločila za ponovno 3 mesečno terapijo.

Glede jemanja se resnično raje najprej posvetuj z ginekologom.

lp m

(odgovor članu Spirit75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2010 13:32:02   
majalina
Pozdravljena,

kaj pa, če to vprašaš Pušenjaka?

Mislim, da bi ti on najboljše odgovoril.

LP,
m.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2010 14:46:26   
ninchi9
Hvala vam za odgovore. Ko sem bila na pregledu, sem ginekologa opozorila, da jemljem AD-je, pa nič ni kaj posebnega rekel za klomifen.. Ja nič, bom probala en mesec, pa bomo videli kako bom reagirala..

Lp, Ninchi

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?