Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen in antidepresiv 16.4.2010 7:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Klomifen ima za stranske ucinke depresijo. Mislim, da je ravno to razlog, zakaj ga nebi smela jemati. Verjetno, te bo vseskupaj se bolj potrlo. Tudi sama trpim za depresijo, vendar sem brez antideprasivov. Trenutno sem na drugugem dnevu klomifen, in trenutno nimam se nobenih dodatnih problemov. Bomo pa videli kako bo naprej. Predlagam ti, da poklices G in ga vprasas, ce lahko jemljes vzporedno antidepresive in klomifen.
|
|
|
|
RE: klomifen in antidepresiv 16.4.2010 8:04:35
|
|
|
|
Spirit75
|
ojla, moje izkušnje nioso ravno dobre, zato se še odločam ali naj jih ta mesec jemljem ali ne. Na meni so bili naslenji učinki - vročinski valovi še kak teden po jemanju, slabši vid, bolj razražena sem bila, na splošno sem bila slabšega počutja. Kar pa se tiče z jemanjem še česa drugega, pa je res najbolje da pokličeš svojo G in jo vprašaš kako in kaj.
|
|
|
|
RE: klomifen in antidepresiv 16.4.2010 10:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Tudi sama sem prebolela depresijo pred dobrimi 4 leti sem se je dokončno rešila :) Letos sem bila 3 mesece na klomifenu in je res slabo vplival na moje psihofizično stanje. Ves čas sem bila zaspana, spala sem težko, žalostna, jokala sem za vsako figo, težko sem se zbrala, pozabljala, težila partnerju (je potrpel z namenom da rata ) ampak žal ni ratala, zato se nisva odločila za ponovno 3 mesečno terapijo. Glede jemanja se resnično raje najprej posvetuj z ginekologom. lp m
|
|
|
|
RE: klomifen in antidepresiv 16.4.2010 13:32:02
|
|
|
|
majalina
|
Pozdravljena, kaj pa, če to vprašaš Pušenjaka? Mislim, da bi ti on najboljše odgovoril. LP, m.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?